Wednesday, October 13, 2004

2004.10.13 Szerda

Ma reggel is megjelent a fonok es a szukseges dolgok ellenorzese utan eltunt mindenki az irodabol, csak a kiskutyak maradtak.

Ez jo volt, mert igy Ramadan elott egy nappal egy kicsit oldodott a hangulat, beszlgettunk, es kezdutn felkeszulni a holnaptol eletbelepo valtozasokra.

Ugyebar napkeltetol napnyugtaig nem ehetnek, nem ihatnak, nem dohonyozhatnak, es readasul a szex is tiltott! Ezekhez a szabalyokhoz alakalmazkodva nekunk hitenleneknek sem szabad enni, inni es cigizni ugy hogy meglathassanak, mert ha a magatartasunkkal megtorjuk a bojtjuket, nem csak mi kerulunk a pakolba (ahova amugyis megyunk, mert hitetlenenk vagyunk) hanem ok is oda kerulnek.
Eleg hulye dolog, de mindegy!

Szoval gyorsan befejeztuk a melot, Csongor jott ertem, es mentunk a City Centerbe, mert este a Virgin Megastore-ban Dj Ravin, a Buddha Bar Dj jatszott egy orat!



Jol elterveztuk, hogy mit is fogunk csinalni az alatt a kis ido alatt, ami a kezdesig volt. Volt egy par uzlet, amit meg akartam nezni, meg lassan ruhat es cipot is kellene venni, meg amugyis tele van a plaza kutyuboltal, ugyhogy ellettunk voltna, de sajnos - illetve hal' istennek maskepp alakult, mert Magdi szabadult, ugyhogy elszaladtunk ere, hogy O sem maradjun ki a jobol!

19.00ra volt kiirva a kezdes, mi meg persze kestunk, de akkor meg semmi nem volt. Teblaboltunk egyet a Virginbe, megint fajditottuk a szivunket a jobbnal jobb zenekkel, meg filmekkel, mire nagy nehezen megerkezett a vendeg, tartott egy kis sajtotajekoztatot az uj lemezevel kapcsolatban,



aztan a lemezjatszok moge keveredett es elekzdett jatszani.
Az eljen egy kicsit nehezen ment a dolog, mert nem talalta a gombokat, meg a potikat,



de a vegere teljesen belejott es jo zenet nyomott.
Mind a 9 jol sikerult kep megtekintheto ITTEN!

Mi meg kezdtunk kokadozni az ehsegtol, igy nem maradt mas valasztasunk, mit keresni valami jo, es megfizetheto kajaldat.
Mar multkor is voltunk a IKEA kajaldajaba, es teljesen pozitiv velemenyunk van rola, igy most is ra esett a valasztas. Es is egy kicsit gyorskajalda jellegu, de rendes agadokat adnak, rendes alapanyagokat hasznalnak, olcso es finom.
Szoval nyomtunk valami csirket az agyunkba majd elindultunk hazafele, mert meg holnap dolgozas volt, igaz csak egy picit, de akkoris...

5 comments:

Anonymous said...

Yes! Fіnallу someone writes about ѕuportei.


Herе is my weblоg ... wiki.oziosi.org

Anonymous said...

I neeԁ to to thank you for thiѕ gгeаt read!

! I ceгtainly enjoyed every littlе bit of it.

I have got you boοkmarked to сheck out new stuff yοu
рοst…

Alѕo visіt my web ѕite ... Http://Www.Glasgowstudent.Net/

Anonymous said...

greatly from the fruit tree requisite be updated with sweet happy for Facebook fans!
Facebook can bring home the bacon you with your party day, don't
eliminate them and fuddle it to be. Directories decide not ca-ca you wealth.
You could move your opposing has played harder harderand has aught to better their domestic page.

Authentic Louis Vuitton Handbags For Less Louis Vuitton Outlet Online Louis Vuitton Handbags Original Louis Vuitton Garbage Bags Designer Purses Louis Vuitton Bags Louis Vuitton Louis Vuitton Bags Speedy 30 Louis Vuitton Online Outlet
Louis Vuitton Authentic Outlet
Louis Vuitton Original Handbags On Sale Buy Louis Vuitton Handbags Online Cheap Real Louis Vuitton Bags Louis vuitton Big bags
Classic Louis vuitton handbags Cheap Louis Vuitton Handbags Sale Louis Vuitton Handbags Authentic Louis Vuitton Pre Owned Bags Gently Used Louis Vuitton Bags Where To Find Louis Vuitton Bags Authentic Louis Vuitton Purses Louis Vuitton Outlet Authentic Louis Vuitton Discounted Handbags Real Louis Vuitton Bags On Sale Louis Vuitton Men S Bags Louis Vuitton Original Bags Louis Vuitton Bags At Saks bring forth occupy from the
pocket-size material possession, including the olive-sized ones.

If you are hunting for, you can emphatically have on on your computing device for books and new holding that run to be notified in pass on.
more group only apply basket or misses. This make up one's mind prevent a botch.
A unspoilt

Take a look at my weblog Louis Vuitton Uk Bags

Anonymous said...

I ove your blog.. very nice colors & theme. Did you make
this website yourself or did you hire someone to do it foor you?
Plz answer back aas I'm looking to construct my own blog and
wold like to know where u got this from. thank you

My web site best Wisconsin steroids

Anonymous said...

cheap jordans
hermes birkin
kyrie shoes
bape hoodies
fear of god outlet
kyrie 8
kd 15
a bathing ape
off white outlet
jordan shoes