Saturday, June 25, 2005

2005.06.24 Dibba

Mivel allandoan be vagyok sozva, es valami miatt nem tudok otthon ulni, kapva kaptam az alkalmon, kb egy hete, hogy penteken menjunk le Dibbaba egy kicsit napozni, esetleg buvarkodni, stardolni, es nezzunk meg egy resort-ot, ahol esetleg ki tudnuk berelni egy hazat a kovetkezo nagy partihoz!

Orokmozgasommal, es az ilyen turak bevallalasaval egy aprocska problema van, koran kell kelni, igy nem nagyon tudom kipihenni magam, de estere mindig azt mondom, hogy megerte!

Most penteken 3 autoval, 12-en indultunk el a tetthelyre!

Hamar leertunk, nem kellett annyiszor megallni pisilni, mint multkor! (Ez kulonben az agyamra megy, 40-45 percenkent a lanyokra rajon a pisilhetnek, es akkor stop, de rogton)

A hely, amit csekkoltunk a Royal Beach Resort, egy uj hely, majdnem luxus, a nagy semmi es a tenger kozott!

Az egyetlen apro problema, hogyha csak ugy lemesz, es nincs szobad, akkor nem tudsz sehova elbujni a nap elol, nincsenek fak, nincs arnyek, nincs egy legkondis hely, hogy ne folj meg a napon!

A haz amit megneztunk eleg baratsagos, belso medenceves, jakuzzival, gozfurdovel, hatalmas nappalival! Idealis hely egy hatalmas partihoz! Majd valamikor augusztusban ki is vesszuk!
Jose-nak van valami ismeretsege itt, ugyhogy tud kedvezmenyt intezni, igy kibirhato a mutatvany!

Miutan szetizzadtuk es szetegettuk magunkat elindultunk Fujeirah-ba, hogy ott egy szinten Jose-ismeros kajaldajaban hozzajussunk a napi betevohoz!
Kozben utba esett egy regi mecset, meg meg egy csomo erdekes dolog, amit eddig meg nem is lattunk!

Este 10 utan ertunk haza, es tok ki voltunk keszulve, de egy tokeletesen szikerult nap allt mogottunk!

Kepek kesobb!

2005.06.24 Jenci-nap

Nem felejtettem el, csak egy kicsit keson irtam az sms-st, miutan hazaertunk, de akkor is:

JENCI, SOK BOLDUG SZULINAPOT!

(Az ajandekot mar megkaptad, te kis zsivany!)

2005.06.23 Csutortok

Alig vartam, hogy bege legyen a napnak!

Gyorsan lekuldtem egy 2 oras treininget, es mar csomagoltam, amikor Csongor hivott, hogy fonokenek meg kene csinalni a nyomtetojat, mert vezetek nelkul szeretne csatlakoztatni, es persze tok analfabeta az ilyen technikai dolgokhoz! Ghhrrrrrrr! es persze tele van level ugyhogy jo cuccai is vannak!
Ok, nezzuk meg!
Kimentunk hozza, problema elemzes, majd mondtuk neki, hogy ez a vezetek nelkuli dolgot most felejtse el mert nincs ertelme! Inkabb felettem halozatra a nyomtatojat, had oruljon!
Jofej faszi, meg minden, de akkor is bassza meg az 51"-os plazmatevejet!

Miutan vegeztunk nala, irany Anikoert, aki epp fozott, ugyhogy az egesz napi nem kajalast gyorsa potoltuk, majd City Center, IKEA!

Vettem egy szekreny! Viszonyleg olcso, es megy a szobanba! Nem, nem rozsaszin! Majdha kihozzak akkor megmutatom!

Wednesday, June 22, 2005

2005.06.18-tol

Kezd tele lenni tokom azzal, hogy ennyire jo vagyok mindenkinel! Ez igy nagyukepuen hangzik de nem igy van!

Folyamatosan azzal talalom szembe magam, hogy mindenki hozzam lyukad ki a problemaival az irodaban! A regionalis irodabol engem hivnak, hogy ez kell meg az kell, a kozvetlen gorek meg mas akarnak, es lehetoleg tegnapra, meg kulonben is "te vagy itt az AZ EMBER".

Regota megy mar a huza-vona, hogy akkor vegul is miert vagyok itt, mit kell csinalnom (meg jo hogy nem mondjak meg hogy hogy), ugyhogy felkaptam a vizet, es a fonokomtol kapott vilagos es egyertelmu utasitasok utan irtam egy emailt a nagygorenak, hogy hoppa, itt egy masik keres, dontse mar el, hogy mit is tegyek ezzel!
2 nap es jott a valasz!

Roviden a kovetkezo: Te ennek a cegnek az alakalmazasaban allsz, ha barmelyik masik iroda (ebben benne van a regionalis is) keressel fordul hozzad, a fonokeid dontik el, hogy megcsinalhatod e, es ha igen akkor mennyit fogunk kiszamlazni azert a munkadert!

Ez igy nem is hangzik rosszul, am jott a egy regi kerest visszautasitottam, az emailre hivatkozva! Szegeny faszi tok ideg lett es egy kicsit morcos is, ugyhogy billentyuzetet ragadott es emailt potyogott egy angliai nagykutyanak.
Mi sem kellett tobb, a cimzett tovabbkuldte valaki masnak, meg atment 1-2 emberen, es hol kotott ki a keres, amit 3 napja utasitottam vissza?? Nalam!

Most mindenki arra var, hogy en valaszoljak, es mondjak egy arat, es megerositsem, hogy meg tudom e csinalni! (nana hogy megtudom, de meg nem valaszoltam, mert nem jutott semmi frapppans az eszembe)

Amugy mar majdnem jo uton haladok, es latom, hogy mit akarok megcsinalni! A tutit! Meg el fog telni egy kis ido, de jo lenne decemberre befejezni, termeszetesen pont az elott egy par nappal, amikor az ezevi ertekelesemet csinaljak, persze semmi szamitas nincs a dologban, csak igy jut ra idom!! :D

Sunday, June 19, 2005

2005.06.16 Csutortok

Ma idoben leleptem! 3 dolog miatt!
1, a tokom tele volt a hettel
2, epp itt volt az ideje, hogy lemenjunk Ajman-ba piaert, es meg akartuk uszni a nagy forgalmat

Hazamentem, felkaptam a jatszosruhat, es Lesli-t, Kriszta vendeget, es mentunk piaert! Kb masfel ora alatt megjartuk, es mivel lassan ido volt, hogy Magdit felvegyuk, meg amugyis dog ehesek voltunk bementunk a Citi Centerbe.

Vendegunk rakattant a PSP-re, be is szerzett egyett, mi meg Csongorral vettunk egy chippelt PS2-t, garanciaval!




Otthon nagy volt az orom meg a boldogsag, jatszottunk is egy sort, de nem sokat, mert este egy latinnak meghirdetett buliban mentunk a csajokkal, meg Jose-val!
Ja, volt szinkod! Piros, sarga meg zold! Nem tulajdonitottam kulonosebb ertelmet a dolognak.
A buliban persze elmagyaraztak, hogy mi mit jelent!
Bazze de hulyevagyok, pirosba mentem!! :DD

Amigy egy szar volt, Katkaval alltunk a sarokba es fikaztunk mindenkit, meg Lucy-vel beszelgettem egy keveset! Jonni akar velunk merulni jovohet penteken!
Kb 2 orat voltunk ott es mar mentunk is haza, mert ki kellett magunkat pihenni, holnap estem meg amugy is Dave Seaman koncert a Pepermint-ben!

Saturday, June 18, 2005

2005.06.17 Dave Seaman a Peppermintben

Hol is kezdjen...

Nagyon vartam mar ezt a ulit, mert mar reg voltunk ugy egy helyen, hogy kb tudtuk, milyen zenere szamithatunk! Itt egesz konkretan tudtuk, hogy ha nem viselkedunk jol Seaman megbunteti a kozonseget a legujabb lemeze zuzos anyagaval, legalabbis ezzel fenyegetozott a Gulf News-nak adott interjujaban!

Allitolag egesz jo helyek vannak Dubaiban, de valamilyen csoda folytan nekem eddig sikerult ezeket elkerulnom.
Lehet hogy nem vagyok eleg trendi es baszottunk nem azert megyek el valahova, hogy kioltozhessek szepruhaba, hogy lassak, hogy megengedhetem magamnak. Ezek a dolgok mindig hidegen hagytak, es ha nagy ritkan el is jutok 1-1 ilyen felkapott szarba, akkor is csak rohogok a sok juppikocsogon meg fenszikurvan akik minden 5 percben igazgatjak a frissen, epp delutan beszerzett divatrongyot magukon, es nem merik magukat elengedni, nem mernek szorakozni, mert vegul is nem azert jottek!

Na ez a Peppermint is pont ilyen volt!

Egy kicsit elobb erkeztunk, biztos ami tuti, ugyhogy kb az elsok voltunk. Viszont volt meg helyunk, a barpultnal csak minket szogaltak ki, es nem leptunk egymas labara.
A bemelegito dj nagyon kiraly rahangolo muzsikat tolt, ugyhogy a szallingozo emberek nagy tobbsege rogton fel is vette a ritmust es elkezdtek mozogni.

Egy ido utan viszont mar mozdulni sem lehetett megt megjott slepp, akik baromira nem vagtak hogy mi is van, vagy mi lesz. Jottek mert a haver szolt, hogy Peppermint, meg valami dj, meg vannak jo feher csajok, meg hangero!

Mire Seaman s lemezjatszok moge allt, a hely megtelt a hely ilyen szarokkal (tokre mint otthon), es elkezdodott az osztast! Az kellokeppen felspanolt kozonseg hozzaerto resze a tancteren nyomta, a divatmajmok meg jottek mentek, es felhaborodtak, hogy hogymerek szorakozohelyen tancolni, amikor o setal...

Azert volt egy-ket arc, aki a zene miatt jott!
A zene isten volt, az emberek 80%-a szar, ugyhogy a koncert vege elott fel oraval eljuttunk!



Wednesday, June 15, 2005

2005.06.15 Szerda

Na ma aztan vegleg betelt a pohar a fejetlenseggel!
Meg vasarnap a management meetingen meg leetm emlitve, hogy ugyna mar toljon elem valaki egy munkakori leirast, vagy legalabbis mondjak meg, hogy mi a fontos, mit csinaljak eloszor!
Mindezekre valaszkent jott az egyik fonoktol (igen, visszakaptam a regi fonokomet az afgan oregurat) egy mail, hogy akkor ezt, meg ezt!

Uroltem mint majom a farkanak, hogy akkor most mar vegre nyugi, es legalabb 4 orara elore tudok tervezni, mire kaptam egy masik emailt egy nagyon utalatos es pokhetni indiai fasztol, hogy a riport, meg az adatok, meg anyad!
Erre benemtem a masik fonokhoz (mert nekem 2 van), hogy akkor most van elegem.
Tanacs:
baszd vissza az emailt, azzal az emaillel amit kaptam az afgantol, hogy akkor most a nagykutya mondja meg, hogy mi a f@sz legyen!

Igy is lett! 2 fele elkuldtem, azota semmi reakcio! Ha szerencsem van, akkor holnap kapok egy mailt, hogy akkor mi is a fontos!

Mi is volt meg ma...??
Semmi extra!

Meg mindig Kedd

Volt meg majus elejen az a pici koccantasom, amikor megloktem hatulrol egy terepjarot 3-al!


Annak rendje es modja szerint rendorseg, jelentes, jegyzokonyv, majd biztosito!
A biztosito kozolte, hogy ertesit! Vartam, vartam, semmi!
Kozben elerkezett a 25 ezrez szerviz idopontja, ugyhogy bejelentettem, es mivel a a markaszerviz lakatosmuhelye a general szerviz mogott van, kertem egy idopontot oda is!
Megint varas, kozben meglett a szerviz, majd egyszercsak hivtak, hogy vigyem az autot, mert meg akarjak nezni!

Odamentem, fenykepek (ez mar a biztositonal is megcsinaltak, de nem akartam szolni), miegymas, majd szolnak!

2 nap mulva szoltak hogy hoho, megvan az alkatresz, meg a biztositos papir! Bementem, mondtam hogy meg szeretnem nezni az koltsegvetest az autora!
Kicsit vonakodott a faszi, de eleg hatarozott voltam, ugyhogy megmutatta! Majdnem rohogogorcsot kaptam! kozel 3000 AED (150000 HUF)!
Na, nezzuk at tetelesen!

Munkakoltseg 1400 AED (70000 HUF)
Anyagkoltseg 1800 AED (90000 HUF)

Felszamoltak a hutot, a teljesen uj lokharitot, a lokharito festeset, a festeket, nehany muanyag alkatreszt!

Mondom a haversracnak, hogy ez tobb mint vicces, nezzuk mar meg meg egyszer az autot, miert akarja lecserelni a teljesen ep hutot, lokharitot meg miegymast!
Azt mondta, hogy megrendelte az anyagokat, majdha szetszedik az autot, akkor mjd meglatjak, hogy mi serult!
En mar igy is lattam, de nem akartam vele vitatkozni, nezzuk meg a vegen mit szamolnak fel!

Delutan hivnak, hogy nem lesz kesz az auto, a fenyezo miatt! Itt egy kicsit felment bennem a pumpa, es kozoltem, hogy le ne fenyezzenek nekem semmit, mert nem fizetem ki.
Erdekes modon kesz lett az auto estere!

Ezek utan atvettem majd megneztem a szamlat, 2600 AED! Megkerdeztem, hogy az ezust szinu muanyag hutoracs kicserelesen mi a faszom kerult 130000 forintba? Hat a biztosito igy, meg ugy, kulonben is beszeljem meg veluk!

Hivjanak csak fel!
Na erre nem kellett sokat varnom, mondtam hogy megjott a szerviztol a szamla, legyek szives bekohogni 1400 AED-t, mert ennyit a ram eso resz!

Megkerdeztem, hogy ugyan mar miert?
MERT A MARKASZERVIZBE VITTEM, ES OK EZEKET A JAVITASOKAT NEM A MARKASZERVIZZEL CSINALTAJAK, mert nem uj az auto, es kulonben is ott kellett volna hagynom az autot a biztositonal, majd ok elviszik labon, valahova Sharjah-ba, megcsinalni olcsoert!

Ezek utan elkezdtem szepen rakerdezgetni a dolgkokra, mit miert, stb, amire a droid megint ledaralta ugyan ezt a szoveget! Ennel a pontal egy kicsit felkaptam a vizet es elkezdtem uvolteni a faszival, hogy
1, a biztositasi szezodes szerint maximum 10% az onreszem, ami ebben az esetben 240 AED!
2, miert nem uj az auto? 2004-es evjaratu, es meg van ra 2 ev garancia, ugyhogy ne gondolja, hogy otthagyom az autot az utcan, hogy elvihessek valahova osszeganyolni! Ott a markaszervis, tessek ott megjavitani!

Valamilyen okbolt kifolyolag nem mert visszaszolni, es azt mondta, hogy visszahiv!
Telefonalgatas a szervizzel, a biztositoval, majd a megallapodas, legyek szives befaradni, es 611 AED-t befizetni, ami tartalmazza az onreszt, es a rendorsegi buntetest!

Az osszes biztositot meg kellene szuntetni, vagy legalabbis porigegetni! Szar, szemet lehuzos banda, mint otthon!

Tuesday, June 14, 2005

2005.06.14 Kedd

Nincs hangulatom irni, pedig lenne mint!

Peldaul azt, hogy lesotetitettem a kocsi ablekait, mert szeteg benne minden az 50 fokban,

vagy a biztositoval valo alkudozast, az auto javitasi koltsegei miatt, vagy az uj irodarol, de inkabb majd holnap!

Monday, June 13, 2005

Lampak

Lampak az Ibn Batutta Mall-ban:

2005.06.13 Hetfo

Reggel 9-re elvileg volt egy megbeszelesem Jebel Ali-ban, amire nem hivtak meg emailben es telefonon is elfelejtettek tajekoztatni, de kimentem!

10.30-kor mar egy kicsit idegesen ultem a targyaloban, mert sehol senki! Ennyire fontos volt ez a szar!

Kozben osszefutottam az ex-fonokommel, aki elore szolt, hogy az ex-ex fonokomnek volt egy kenyelmetlen beszelgetese a goreval, velem kapcsolatban!
Elozmenykent csak annyit meg hogy fejetlenseg van, mindenki mindent tolem akar, es persze mindenkinek mionden azonnal kell!
Szoval felhivtam az ex-ex-et, hogy akkor mi is volt! Delutan talalkozunk, es megbeszeljuk!

Delutan felmentem hozza, beszelgettunk, es kozben jot rohogtunk a tegnapi szarozason! Kadta utasitasba, hogy valasszak magamnak helyet, es holnap jelenjek meg 9.00 elott! Persze rohogott a kisoreg.
Jofej. Annak ellenere hogy afgan muszlim semmi gond nincs vele!

A szuvattyu meg mindig ott van ahova Csongor tegnap este letette! Majd holnap. Talan...

2005.06.12 Vasrnap

Vasarnap...
Dog unalom, semmi email, semmi melo, mi meg rohadunk az irodaba!

Alig vartam hogy futyuljon a gyar es huzhassak haza!

A szivattyut megcsinalta a szerviz, de baszottul nem volt kedvunk visszatenni Csongorral!

Saturday, June 11, 2005

2005.06.11 Szombat

Ma akkor terjunk vissza egy kicsit az unalmas, am egyben izgalmas hetkoznapi beszamolokhoz!

A szombati munkabajarasrol azt hiszem tudjatok mia velemenyem, es hogy hogy viszonyulok hozza! Na most ez a szombat meg olyanabb volt, meginkabb a faszba kivantam mindent es mindenkit!

Mar a felkeles sem volt az igazi, de sebaj, meg kell oldani, nagy nehezen kitapaszkodok, kislattyogok a furdoszobaba, es a resnyire nyiltott szemebbel tukorbenezek...
Nabaszmeg, borotvalkozni kell!

Elo a szakallnyirot, szombat van, ma jo lesz igy is! Mire vegzek epp felebredte, ugyhogy irany a kad, de valami nem smakkol a vizzel!
Nincs nyomas!
Ok, irany a szivattyut ujrainditani!
Jatszok a 2 szivattyuval vagy 40 percig, amikor feladom! Izzadt vagyok, budos vagyok, lassan 9 ora!
Felhivom a kozmetikus csajokat, hogy ha lehetne atmennek hozzajuk zuhanyozni! Kocsiba be, irany hozzajuk! 10 percem van zuhanyozni, mert jon ertuk a fonokasszony, es eleg nehez lenne kimagyarazni, hogy mit is keresek en ott reggel...

Irany a munkahely! Mar utkozben hivnak, hogy valami nem popec, nincs rendszer! Gondoltam ez meg a csutortoki aramszunet folyomanya, mert penteken sem volt sem halozat, sem VPN kapcsolat!
Persze az IT gurukant nem lehet elerni!
Megyek egyenesem a main office-ba, hatha! Ott osszefutok az IT-al, igen tudja, dolgozik rajta!
Vegre nyugi, gondoltam iszom egy kv-t! Intettem a TBoynak, hogy egy olyan finomat, ha lehet!
1 cigi, mire visszaerek, kesz a lotty, csorog a telefonom!
Shams az, az egyik gore, hogy egy masik gore beszelni akar velem! (amiota a fonokseg kiszagolta, hogy milyen is a riportrendszer, amihez rajtam kivul kevesen ertenek, folyamatosan basztatnak), es ha lehet faradjak mar at a DAFZA officeba (es a regional iroda)
Gyorsan atgondoltam, mi miatt akarhat velem beszelni.
Riportok! Riportok! Riportok!

A tokom kezd veluk telelenni!

Vissza a masik irodaba, levelek le, majd telefon megint, hogy a csutortoki aramszunet ota nem megy az egyik nyomtato a Cargo Village-ben! ANYAD!
Atmnetem, de valami mas baja volt, mert nyomtat, csak faszsagokat!
17.00-ra minden megoldva!

Mennyunk mar haza, mert meg mindig nincs viz!

Csongorek viszonylag hamar hazaertek, ugyhogy nekialltunk, szetkaptuk, de az egyik rele beszult, ugyhogy nem tudtunk vele mit csinalni, kocsiba be, irany a dealer!

Na itt durrant el az agyam!
Megyunk kifele a varosbol, 4 savos autopalya, megengedett sebesseg 120, tele trafipaxal az egesz szar!

Megyek a belso savban olyan 130 korul es latom a tukorben, hogy mogottem a halal faszaban villog valaki! Szarok rad, messze vagy!
Beall mogem egy 500-as Merci, olyan 150-200 meterre! Nem villog, tok normalis, neki is elge a 130!
Erre megint villog valaki! Kihuzodok, mert lassan jon a kijarat!
Latom a tukorben, hogy kozem es a merci koze kijott meg valaki, hogy megelozzon egy lassabb 2-3 autobol allot konvolyt! A mercis nyugiban halad, am a merci mogott a mar az elobb is villogo helyi faszparaszt iszonyatosan siet, ugyhogy tolja a mercit, mint allat! A mercis nem tud gyorsabban menni, az elotte levo nem tud kimenni a konvoly miatt, a baromallat meg villog, rangatja az uj Patrol komanyat, nem nyugszik!
Aztan hirtelen otlettol vezerelve, balrol elkezdi elozni a mercit! A szalagkorlat es a patka kozott!
A merci elol eltunt a lassabb jargany ugyhogy beletaposott, cikk-cakkozott egy kicsit az autok kozott, de a Patrol utolerte! Amikor mellenk ertek a Patrol megint a patkan, elotte a belsoben a merci rangatja a kormany, majdnem ramhuzta, majd hitelen atvagott elottem, ki a legkulsobe, a Patrol satu, majd mogottem O is ki a kulsobe, de ugy, hogy a mercit majdnem kiszoritotta a kihajtosavba.
A mercis nem ma kezdte, ugyhogy gyorsan meglepett, pillanatok alatt a belsoben megint, a Partol utana!

Meg egy darabig lattuk a Patrolt, hogy villog lefele mindenkit, hogyutolerje a mercist!

A mercit egy 35 koruli feher faszi, a Patrol egy helyi cigany vezette!
Ultunk a Csongorral a kocsiban es nem hittuk el, hogy ilyen emberek vannak! Az hogy O hulye es meg akar halni az ok, de az, hogy veszelyeztet meg 20 masik autot, mert O helyi, es megteheti, hat anyat, mennyel vissza sivatagban tevetbaszni, kocsog!
Ezt a mentelitast utalom! Eddig is utaltam a helyi kocsogoket, akik azt hiszik magukrol, hogy janik, mert olyan autot vesznek amilytet akarnak, mert annyi penzuk van hogy nem tudjak hova tenni, de mostmar meginkabb a kurvaanyjat az ilyennek! 40 evvel ezelott a parasz meg a tevekkel nyomult a sivatagban, most meg a cigany picsja alatt ott van a 5 literes Patrol, vagy Landcruiser, csakeppen vezenti nem tud, es azt hiszi ove a vilag!

Az ilyeneket gondolkodas nelkul tarkonlonem, de ugy hogy fajjon!

Persza mire odaertunk a bolt zarva volt, ugyhogy mentunk a kovetkezobe, meg a hamadikba, ahol vegul is vettunk egy masik szivattyut, amit este 9ig basztattunk, hogy legyen viz!
Mostmar van, az also viztartalybol nyomja a felsobe! Reggelre talan mar le is hul, ugyhogy lesz langyos viz!

Bazze, holnap vasarnap...


Thursday, June 09, 2005

Tiesto es Kleinenberg Dubaiban

AKIT ESETLEG ERDEKEL:

Heineken Thirst featuring Tiesto & Sander Kleinenberg Live in Concert


The highest ranked DJ in the world, Tiesto, gets set to rock the Madinat Jumeriah on 15th September with support from ace spinmeister Sander Kleinenberg.


Date Thursday, September 15, 2005
Time 9pm to 3am
Entry Fees Regular – Dhs 95 when purchased in advance (Dhs 150 if purchased on the door), VIP – Dhs 250
DJ Name Tiesto
DJ Name Sander Kleinenberg

Promoter Vibe The Entertainment Agency
Phone 04 343 2360
Fax 04 343 2370
Email info@vibeme.net
Website www.vibeme.net

egyeb info roluk:

Tiesto
Sander Kleinenberg

FONTOS:
Jegyek jelen pillanatban csak online elerhetoek, a rendezo szereint kb 2 het mulva lesz kaphato a Vigninben es egyeb helyeken!

Ja, ha valakinek egy kis rahangolodasra lenne szuksege, vagy esetleg meg szeretne ismerni, milyen zenerol is van szo, tudok kolcsonadni egy par cd-t!

Aramszunet Dubaiban

Gyerekek, mekkora szopas volt ma...

10 ora elott valamivel elment az aram! Eloszor azt hittuk, hogy csak a Cargo Village-ben, mert szokott ilyen lenni az epitkezes miatt!
Ez most valami mas volt! Igaz, hogy egy kis ido elteltevel visszajott, ugyhogy a gepek ujraeledtek, de legkondi valahogy csak nem akart megjavulni, a halozati eszkozokon egyetlen led sem pislakolt, a telefonok suketek voltak!
Gondoltam felhivom a contactot, hogy nezzen utan, mi a fene van! Mobilon sem lehet telefonalni! Senkit sem lehetett elerni sehol, egyik irodaban sem, egyik fonok sem jelent meg parancsokat osztogatni! Fasza!

Gondoltam egy mereszet, hogy akkor jol hazajovok, es megcsinalok mindent itthonrol, merthogy van mindenem ahhoz, hogy itthonrol dolgozzak!

Epp csak kiertem a Cargo Village-bol baszott nagy dugo, a forgalmat rendorok iranyitjak!
A helyzet egyre melegebb!
Nagy nehezen utolert a Supportos kollega, az infoval, hogy ebben a varosreszben nincs aram, a Cargo Village is generatorrol megy, meg valosszinuleg a repter is!

Ok, veretek haza!
A lampak Jumeiraban sem mukodnek! Itt mar kezdett rossz erzesem lenni! Berontok a hazban, es igen! NINCS ARAM! A router halott, a modem halott, kurva meleg van a hazban, a huto olvad lefele!

EGESZ DUBAIBAN NEM VOLT ARAM egeszen 14.00ig!
Annyira mondjuk nem zavart a dolog, merthogy 13.00utan ugye hetvege, de akkor is... Ez ciki!

Tuesday, June 07, 2005

2005.05.19-20 Eros Ember GP, Dubai

Na mar tegnap este megdolt a minden nap irok valamit elkepzeles, de igyekszem, na!

Eros Ember GP, Dubai:
Mar valamikor aprilis kornyeken tudtuk hogy lesz valami ilyesmi, mar Darazs Adam bejelentkezett, hogy jon, es ha lehet akkor menjunk neki szurkolni, mert az ilyenkor segit, de aztan elnapoltak, aztan a kovetkezo idopontot is modositottak, igy vegul maradt a majus 19-20!
(Jo valasztas mondhatom, pont a joido kezdeten... na mindegy)

Adam ele kimentunk a repterre, kereplokkel meg minden zajkelto eszkozzel felszerelve, hogy biztos megtalaljuk egymast. A kijaratnal egy kicsit furcsan neztek rank, de ezt pont leszartuk.





Masnap volt a verseny elso napja, nagyon keszultunk es megprobaltunk annyian kimenni, amennyien csak tudtunk!

A verseny szervezese egy kicsit csalodast okozott nekem, de azt hiszem a verszenyzoknek is! Ha azt mondom, hogy mi voltunk a legnagyobb csoportosulas a verszenyen a resztvevokon kivul akkor nem tulzok.
Sem meghirdetve, sem reklamozva, sem megszervezve nem volt.

A hangulat azonban ennek ellenere kivalo volt, atszellemulve szulkortunk Kisdarazsnak.

A lanyok meg harci diszt is festettek az arcokra:



Adamnak jol ment az elsonap majdnem minden, a cipeles, a kerekforgatas, de sajnos a sulypakolasnal egy szep nagy darab bor lejott a tenyererol, ugyhogy kenytelen volt az a verszenyszamot felbehagyni.

Itt egy kep Adamrol es a rajongokrol, meg a serules elott:



Az utolso, felbehagyott feledat rajtja, a versenyt megnyero Yommy Totta-val:



Es vegul az onapolas a serules utan:



A tobbi kep ITT!

Sunday, June 05, 2005

2005.05.12 Villa-avato

A villa-avato bulinak az ujdonsult villank lelekasan kivul egyeb apropoja is volt, meghozza a majusi szulinaposok felkoszontese.
Csongornak 14-en, Ildikonak 18-an, nekem meg 30-an volt a szulinapom, ugyhogy a kellemeset a hasznossal osszekotve gyorsan kerekitettunk egy mindent elsopro megaparty-t.

Nem szalomtuk elm agunkrat nagyon, amikor a megjelenok letszamat 50-100 korulre tettuk, hiszen a buli fenypontjan kb 65-70en voltunk!

Akkor egy par kep a villarol, mert mar sokan reklamaltatok erte:








A tobbi kep ITT!

Es eletkepek a bulirol:











A tobbi kep ITT!

Saturday, June 04, 2005

Hoppa, hoppa!

Van itthon net.......!
Vegre!

Igy most mar nem lesz lemaradas, tolom a kepeket a megszokott helyre, meg mostmar semmilyen kifogasom nem lehet a naplofrissites elmaradasara!

Roviden es tomoren az elmult idoben tortent lenyeges es fontos esemenykrol!
- megvolt a villa-avato buli
- megvettem eletem elso, de nem utolso MAC-jet, egy MAC Minit
- Eros ember verseny dubaiban, magyar resztvevovel (Darazs (Kiszdarazs) Adam)

Volt meg egy par erdekes dolog, de ott nem nagyon keszultek kepek, de ezekrol majd meselek egy kicsit kesobb!

Addig is tessek felkeszulni, mert visszatertem!