Wednesday, April 13, 2005

Felzarkoztato

Hosszu ido utan sikerult eljutnom oda, hogy a napi irodai teendoim mellett szakitok idot arra, hogy a magan-emailjeimre valaszoljak, illetve foglalkozzam egy kicsit vegre a bloggal is!

Egy csomo dolog tortent az elmult idoszak alatt, nem is tudom hol kezdjem...

Mult penteken Adu Dhabiban volt a Red Bull Airrace, ahol Besenyei Peter (nem tul meglepo modon) 6 masodperces elonnyel verte a tobbi pilotat!
Sikerult egy kicsit a kozeleb ferkozni ugyhogy van autogramm, meg egy fenykep is, ezt majd egyszercsak felteszem.

Az elso akadalyt az irodaban sikerult megoldani, hiszen a teljes rendszerintegracio, sikerul, ugyhogy mindenki happy, es ami a legfontosabb, mindenki tud dolgozni!

Mar sokszor emlitettem, hogy mi is folyik itt, de most egy kicsit reszelteseben az egeszrol:

Eloszor is volt egy ceg, "TB", amit az en munkaltatom "E", sikeresem felvasarolt a vileg osszes orszagaban, am itt nem sikerult, ugyan is "TB" itt egy igen eros cegcsoporthoz tartozott, meghozza az "AF"hez!
A megoldas, mivel "TB" mar nem letezik sehol, azert csinaljunk egy olyan ceget, hogy "AF E".
A profil ugyan az, csak most az "AF"es arcok a gorek.

Az en szerepem a dologban annyi volt, hogy az "E" altal hasznalt rendszert kellett itt supportalnom, es oktatnom, am az integracio utan a feledataim egy kicsit megsokszorozdtak.
Mivel a regi "E" ceg megszunt, es helyette lett "AF E", a rendszert teljesen at kellett allitani, uj penzugyi alapokra kellett helyezni az egeszet, igy a rendszerben meglevo ugyfeleket, vendorokat, legitarsasagokat, dij- es koltsegtablazatot szinten at kellett masolni az uj "FINDIV" (finanacial division-be).
Na ennek a pepecs melonak lett most vege a 2 legfontosabb irodaban!

Meg van hatra 3 apro iroda, am azok aktivitasa olyannyira eltorpul az elso kettojehez kepest, hogy azok rendszerbe allitasa tenyleg gyerekjatek lesz!

Szoval most 1-2 napig poszmotolhetek a sajat szarjaimmal, utana megint egy kis melo, majd egy hosszu beszelgetes a HR-e kollegaval a jovomet illetoen!



No comments: