Sunday, May 08, 2005

..::Blogfrissules::..

Egy par valtozas, amit talan mar eszre is vettetek a blogban.

Az elso es legfontosabb talan az, hogy egy kis akarmi jelent meg a blog bal oldalan, moblog nev alatt, allandoan frissilo kepekkel!
Ez egy extra lehetoseg a Flickr fototarban, ahova a posztolni kivant kepeimet toltom! Sajnos az Origo Fototaram betelt, a Yahoo Photobol linkelt kepek pedig eltunnek egy ido utan, ugyhogy maradt a kimondhatatlan nevu szolgaltatas.

Egy kicsit feltem tole az elejen, de sokkal egyszerubb, mint barmelyik mas hasonlo oldal, egyszeru belole postolni, sot, a telefonnal keszult kepeket, kozvetlen a telefonrol, emailen keresztul is postolja, ami eleg jopofa dolog!
A Flickr egyebkent az ev legjobb weboldala versenyen indult valamelyik kategoriaban (talan a blog kategoria volt ez, de ez nem tuti), es azt hiszem nyert is, bar a fent levo kepeket latva nem lepodnek meg rajta tulsagosan.
Egy biztos, megeri elmenteni a kedvencet koze, es neha-neha visszanezni az oldalra!

Es hogy az en kepeimen kivul milyen kepek vannak meg fent:
- kapasbol mondom pl Plastik kepeit (nala lattam eloszor ezt az oldalt)
- aztan ott van a Vietnam War Photos
- es huntrw kepei, aki helikopter pilota Iraqban,
es ezen kivul millio egy kep, amit a regisztralt tagok naponta frissitenek, valamifele apro uzenetetkent sajat kornyezetukbol a vilagnak.

A sideblogban megjelent egy dumas blog nevu resz. Ez a MASIK BLOG, amit az itteni magyaroknak csinalunk Csongorral, az rogdulekenyebb kommunikacio erdekeben.
Terveim szerint, az egyes ottani bejegyzesekhez lesz majd link ez alatt a resz alatt, de erre meg egy picit varni kell.
Jelen pillanatban csak egy link van itt, meghozza a Magyar Radio interjuja Csongorral, ami tegnap megint lement. A linkrol letoltheto az interju!

Ja, es meg egy apro dolog a kepekkel!
A kepek alatt az utolso link a My Yahoo Photos! Ide toltom a kepeket! Nem tudok kirakni az egyes fotoalbumok kulon linket, mert ez nem mukodik a Yahooba, igy mindig csak hivatkozni fogok, az also linkre kattinktva pedig az osszes Yahoos, publikus galeria meg fog jelenni.
Bena megoldas, de amig nincs jobb, ez van!

No comments: