Wednesday, September 12, 2007

Ramadan 2007

Ma reggel a szokasosnal hamarabb beertem, mert zero forgalom volt. Ez csak egyet jelenthet!
Elkezdodott az ev szamunkra legjobb honapja. Nekik persze no cigi, no kaja, no pia, no szex napkeltetol napnugtaig, utana persze dozsi.

Nekem roviditett munkaidom van. Az egyetlen kellemetlenseg, hogy nem ehetek es ihatok az asztalomnal, viszont fel negykor elhuzok a gedvaba.

Jo bojtot mindenkinek!

3 comments:

Anonymous said...

Ramadan, helyesen:)

adam said...

Hello Mitch!

Javítom a könyvet (Sejkek és manók) mert kijön a második kiadás - mondjuk ez jó hír - és írod, hogy tele van faszságokkal. Persze azt nem szeretném, hogy ezek benne is maradjanak. Ha van pár perced, légy szíves írj már pár sort ami a szerinted vélt vagy valós faszság, mert az tényleg nem lenne jó, ha benne maradna. Építő jellegű segítségedet előre is köszönöm
Németh V. Ádám

(Lesz egy ajánló is az új kötet hátulján ahol nem csak pozitív hanem negatív vélemények is lesznek, is - már ha azon a kettőn kívül amit ismerek találok még - ha ilyen jellegű hozzászólásod van azt is nagyon szívesen veszem, akár jó akár rossz!)
(csak egy építő jellegű megjegyzés a te oldaladhoz ami nagyon érdekes és remek képek vannak rajta - a ramadan-t javítsd már át N-re a végén, az itthoniak még azt hiszik hogy M-el kell írni, ahogy véletlenül írtad)
Üdv!

lacruise said...

mar javitom is!
koszonom az eszrevetelt.

mikorra varhato az uj kotet?
szereznem kell egy peldanyt a regibol, hogy ujra at tudjam olvasni, mert reg olvastam.
(ha van egy elfekvo peldanyod esetleg)

lacruise