Sunday, March 05, 2006

20060302-03 Buraymi

Mar mult het elejen alig vartam, hogy csutortok delutan legyen, el elindulhassunk a 1,5 napos turara, Al Ain-on keresztul Buraymin (Oman) at vissza az Emiratusokba!

Csutortokon delutan 2 autoval indultunk Dubaibol, Agi egyedul, en Anikoval, ugy, hogy a csapat masik fele, mar elindult, es ut kozben kellett hozzajuk csatlakozni!

Al Ain-ig nem volt gond, de mire megtalaltuk a rest a hatart jelento kerutesen veszutettunk vagy 45 percet, ugyhogy kesve ertunk a talakozopontra, igy a taborhelyre is!
Mar sotet volt mire a satorallitashoz ertunk, de nem szamitott! Gyonyoru csillagos ejszaka, kellemes ido, tabortuz, kaja, traccsparty!

Reggel realizaltuk, hogy milyen helyen sikerult tabort vernunk.





Az igazi tura ezek utan kezdodott, osszesen 6 autoval!
Volt itt minden, murvas resz, kis dunek, nagydunek, minden ami kellett ahhoz, hogy baromi jol erezzuk magunkat!

Az egyik auto, egy regu Durango, egy kicsit szenvedett az elejen, de a helyes kereknyomst utan mar nem volt lekuzdhetetlen akadaly neki sem!







A tura kb delutan 3kor ert veget, igy a csapat megfelezodott, es az igazan elszant autosok meg tettek egy kis kort a Fossil Rock iranyaba, majd 5 ora magassagaban, a kerek felfujasaval veget ert a kirandulas.

En szemely szerint nagyon leveztem az egeszet!
Az ido rohamostan romlik, azaz veszettul meleg kezd lenni, ugyhogy meg egy par hetvege, es az kirandulasokan befellegzett! Addig is megprobaljuk kihasznalni az osszes alkalmat arra, hogy a "civilizaciotol" minle tavolabb legyunk!

A toran keszult tobbi kep a Galeriaban!

No comments: