Monday, July 23, 2007

Az uj agyunk

Eddig egy regi matracon aludtunk, amit meg 2004-ben vettunk Csongorral, mielott bekoltoztem volna Hashim-hoz. (tenyleg, emlekszunk meg arra az idoszakra? En mar alig-alig, es csak azert jutott eszembe, mert egy hete talaltoztam Hashim egyik ismerosevel egy etteremben, de most ez mindegy.)

Szoval azt a matracot hordozzuk korbe minden koltozes alkalmaval, mert se nem kicsi, se nem nagy, es eszmeletlen jo rajta aludni.

Amiota bekoltoztunk, es az agykeretet nem hoztuk magunkal azota szegeny martacka a foldon varja, hogy alomba szenderuljunk rajta.

Emlitettem mar, hogy helyszukevel kuszkodunk, ezert kitalaltam, hogy csinaltatunk hozza egy agykaratet, de nem olyan hagyomanyosat, hanem egy olyat, ami alatt vannak tarolorekeszek, hogy azokat a dolgokat, cuccokat, amik eddig a lakas kulonbozo sarkaiban tornyosulnak el tudjuk rejteni.
Csongor es kollegai segitseget kertuk, mert lattam, hogy az egyik kollegaja milyen faszas ki butorokat epitett maganak a regi szobankba.

Az elhatarozas megszuletett, Csongor levette a mereteket es vartunk. Egy kicsit (par napot) csuszott a hazhozszallitas, mert vagy nem volt ember, vagy nem volt kocsi, amire fel tudjak tenni a teljes agykeretet, de vegul is mult Csutortokon megjott (ezert lekellett mondani a szivarestet Istvannal, de megerto volt...).

Az agy egeszben erkezett, es alegge megszenvedtunk vele, mire a szuk folyoson es lepcsohazban 6an feltornasztuk a masodikra.

Igy nez ki:

Van mindket oldalon ket hatalmas gurulos fiok, elol, a labunknal meg egy elhuzhatos pakolos rekesz, ahova az ujsagokat, es egyebeket tudom pakolni.

Nagyon kiraly, eleg magas, de ez csak Anikonak jelent egy kis gondot, O ugy tud felulni, hogy labujjfegyen all, de lablogatosat akart!
A keretbe csak egy par centit csuszik be a matrac, am ennek ellenere olyan szinten tartja ossze a fogy teljesen megvaltosott a martac alvasi konfortja. Sokkal kemenyebb, kenyelmesebb.

Baromira orulunk neki, bar bepakolni meg nem volt idonk.

Az agykeret sikeren felbuzdulva lassan megrendeljuk a szekrenysort is Csongorektol, fogy a szembe levo fal ne legyen annyira csupasz. Van meg 2 szekrenyajtonk, igy azokat is fel tudjuk hasznalni.
Lassan, de biztosan haladunk a "teljesen berendezkedett" allapot fele.

No comments: