Sunday, February 26, 2006

2006.02.24 Hetvege meg eso megint

Az elso esozest tuleltuk, a masodik igazi kinszenvedes volt!
Lelassult minden, epuletek aztak be, koztuk a legujabb mall-ok, az utcan tengelyig allt a viz, ezernyi baleset!

Egesz csutortok pentek csopogott, ugyhogy nem voltunk sehol! Gondoltunk arra, hogy felmegyunk Hattaba, hogy megnezzuk eso utan az esovizzel megtelt wadikat, de veszelyesnek iteltuk ugyan ugy mint a homokduneket!
A penteki kirandulas helyett igy maradt a "sokaugagybanfetrenges", egy kis vasarlas, miegymas!
Egeszen fel kilencig sikerult nyugton maradnom, es aludnom, de miutan Aniko fogta a takarojat es parnajat azzal, hogy inkabb kikoltozik a nappaliba egy kicsit tevezni, mert nem bir mar aludni, nekem sem volt maradasom!

Vegul egyutt neztuk a jobaratokat egy darabig, majd elindultunk vasarolgatni es nezelodni!
Nagy listat nem vittunk, elvileg csak kaja kellett, meg le akartam csekkolni egy par fotosboltot! (errol egy kicsit kesobb)
Vegul is beszereztunk egy par jo inget nekem, amolyan laza, de megis elmegy a munkahelyre, illetve Anikonak vegre sikerult talani egy gyonyoru penztarcat!
A regije mar eleg tropa volt, ugyhogy problatam neki venni otthon is, de vegul egy Timberland boltban vettunk itt egy nagyon szep egetett barna noi tarcat! Annyira orult neki, hogy mar a kocsiban atpakolt!

Este a napi semmittevest megkoronaztuk egy mozival! Nem kellett volna!
A valasztott film a Gesa emlekiratai cimu muremek!
2 es fel ora tomeny unalom, vontatott cselekves, es neha elnagyolt reszletek. Szep tajak, gyonyoru felvetelek szolnak a film mellett, bar ezt rovidebben is meg lehetett volna oldani!
A gyermekkor nagyon reszletes, szinte unalmas, a gesava valas elnagyolt, es a vegen a kibontakozo szerelem, mint csattano szinten elnagyolt!
Nem igazan sikerult kitalalnom, hogy a mondani valo az evek ota elnyomott, keresett, a soha be nem teljesulo szerelem, vagyezt meg egy kicsit meg akartak bonyolitani a gesai lettel, mert itt volt egy kis zavar szamomra.
A lenyeg az, hogy egy unalmas, vontatott bar gyonyoru kepi elemekkel tarkitott film! Aki meg igy is meg akarja nezni...en szoltam elore!

No comments: