Saturday, February 03, 2007

2007.02.02 Ha nagy leszek...nem leszek kertesz!

Kar, hogy nem csinaltam egy par kepet a kertrol mielott elkezdtuk volna rendezgetni!
Nem kert volt az, i9nkabb, egy nagy, kiszaradt placc, a szelen valaha szebb napokat is latott novenyekkel.

Miutan kiderult, hogy Aniko fonoke meg egy evig berli a villat, ugy dontottunk a lanyokkal, hogy csinaluk valamit, mert ez nem allapot!

Eloszor kivagtunk mindent, ami el volt szaradva, megmetszettuk egy kicsit a meg eletkepesnek tuno bokrokat es fakat, es elkezdtuk felasni!
Illetve en astam, a lanyok kozul valamelyik szedte a gazt, a masik meg gereblyezett!

Igy ment ez egy darabig, majdnem minden penteken, ha masert nem akkor egy kis testmozgasert.

Ezen a hetvegen elertunk oda, hogy a kert nagy resze tiszta, gazmentes, meg egy darabkat kellett felasni, es johetett volna a fu, de...

Hatul a kertben van egy tartaly, amibe a foldbol ment egy cso! Elvileg ugy mukodik a viz, hogy az also (a kerti) tartalyt feltoltjuk vizzel, majd abbol egy motor felnyomja a vizet a felsobe, igy van viz mosogatashoz, furdeshez, miegymashoz!

A hatso tartaly azonban tulsagosan be volt nove gazzal, ugyhogy Agi elkezdett gereblyezni korulotte, majd hirtelen felkialltott, hogy "gyereke, itt folyik az viz"!

Ettol a pillanattol kezdve tudtuk, hogy sokba fog kerulni! A tartalybol ugyanis nem a motorba nem a cso, hanem bele a foldbe, igy a jo kis vascso engedett az ido vasfoganak, meg Agi gereblyejenek, es a rohatas menten eltort!
A problema az volt, hogy innentol kezdve a viz spriccelt mint allat, ugyhogym indenki tok vizes lett, a focsapot meg nem tudtuk elzarni!
Telefonalgatas, miegymas, eredmeny zero! Kozbe Aniko meg letorte a maradek muanyag csovet, amivel valamennyire bele tudtuk iranyitani a vizet a tartalyba, de innetol kezdve vege volt!

Az osszes szerelvenybol zarva, ugyhogy kihivtam a DAWE-t (olyna minkt otthon a Vizmuvek), hogy akkor zarjuk el!

Kijottek, elzartak!

Beszeltunk kozben ANiko fonokevel, hogy hivja fel a tulajt, hogy mi van! Visszahivott, es nem biztatott!
Sokba fog ez a kurva kert kerulni!

No comments: