Monday, June 25, 2007

week 24- 25

week 24

Elhuztak a fonokek egy hetre, ugyhogy nyugi lesz.
Persze ez alatt a het alatt a fuggoben levo dolgokat kene rendbe tenni, de eselyt sem latok ra.
Ennek ellenere ugy elment a het, hogy fel sem tunt. Nem is emleksze, hogy tertent e valami emlitesre melto.

Ja a kocsit bejelentettem szervizbe, de be kell meg szerezni egy par papirt, hogy megcsinaljak. Szoltam a tulajnak, osszeszedte oket, Szombaton dobom le, es vagy 2 hetig kotlanak rajta.

week 25

A het legjobb napjanak ezen a heten a Szerdat valasztottam.
Aniko hosszu ido ota szabadnapos, jon a takaritono, egy autonk van, es minden osszejott mara.

Reggel bevitt a Draga dolgozni, de mar hivtak a takarito szolgalattol, hogy ott a csaj. Aniko hazaveretett, es vegigstrazsalta a nocit. Takaritanivalo nem sok volt, inkabb a vasalas volt segitseg.

Delutan egy kicsit elobb leleptem, illetve Anyanyul megkoszoktetett, mert be kellett menni a GSM Street-re, telefon elolapot venni, meg gyurut nezni (hosszu es bonyolult, tudom). Rovid nezelodes utan rajottunk, hogy ha eljutunk oda, hogy osszehazasodunk, akkor inkabb csinaltatunk gyurut.

Az estet egy szulinapi buli koronazta?! Kaposztaleves Andi baratnojenek a meglepi partyja volt, de szervezesbol mar az elso 1 ora utan megbukott.
9-re ertunk oda, a tobbiek elvileg 10-re jonnek, addigra meg kajat is hoz valaki, vagy inkabb valami.
A tobbiek vegul 11.30 es 12.00 kozott erkeztek, de akkora mi mar Anikoval kinunkba rohogtunk.
NEm elsosorban Andi uj pasijan (pedig azon aztan lenne mit rohogni), hanem a helyzeten.
Ejfelre megerkezett az Sziriai-Jordan-Libanoni koldokigkigomboltgondormellszoru ferfiimitatorvalogatott. En ekkor mar nem voltam magmanal a faradsagtol es az elkeseredettsegtol. Felnott ertelmesnek mondott nok mit esznek ezeken az embereken... nem ertem.
Inkabb leleptunk, es hazaig fogtuk a hasunkat a rohogestol. Szanalom! Persze, majd pont a te Mohamedet mas, ugye? Megerdemled!

Penteken az edes semmitteves utan kozvetlenul erkeztek Csongorek vendegsegbe. Reg nem lattuk egymast, egy honapos megerdemelt szabadsagukat toltottek kulfoldon, ugyogy volt mit meselni.

A szocializalo program utan egy kis felkeszito, megneztuk Ocean's sorozat elso ket epizodjat, hogy a mozikban most vetitett Ocean's 13 meg tudjuk nezni.

No comments: