Thursday, May 28, 2009

week 22

A valsag minket is elert.
Elegge sokaig huztuk kozvetlen hatasok nelkul, de most rank is lesulytott konyortelenul.

Vasarnap a reggeli meetingen Dennis megemlitette, hogy a delutani management meetingen megvitatjak annak a lehetoseget hogy megvaljunk kollegaktol.

A hetfoi meetingen a fonokom bejelentette, hogy a vezetoseg 5%-ot lefaragott az alkalmazottak letszamabol es delig mind az 55 szemely megkapja a felmondasat. Mindezeken felul minden honapban egy fizetettlen szabadnapot kap mindenki. Mese nincs!

A heten szukseges leepiteseken kivult mas dolog is tortent.

Kepzeljuk el egy szallitmanyozasbol es raktarozasbol eldegelo ceget ahol a raktarozasi rezsleg egyre jobban fejlodik es jobbnal jobb ugyfeleket szerez.
Az utolso ugyfel azonban kifog rajta es 3 hettel az ugyfel "bekoltozese" utan sem tud pontosan kiszallitani egyetlen egy kuldemenyt sem. Kesesek, nem a rendelt aru kiszallitasa es hasonlok keseritik a raktarosok eletet.
A harmadik heten azonban a country manager (a fonokom kozvetlen fonoke) kap egy telefont a regionalis igazgatotol ( a fonoke fonoketol) es a problema utan erdeklodik.
A bili kiborul. A raktar ketsegbeesetten segitseget ker!
A raktarvezeto beosztast csinal es varja az onkeneteseket!

En szerda ejszakara lettem beosztva Dennissel es Flor-ral (na O egy kulon story)
Egy kicsit elobb eljohettunk, mert este 8-tol indult a muszak reggel 8-ig.
A raktar egy 20000 negyzetmeteres sufni fullra pakolva. Minden taplalatnyi helyen helyen egy csomag, paletta es mindegyiket ott virit a problemas ugyfel neve.
Hosszu ejszakank lesz.

Meglepo modon eleg jol eltelt az ido ejfelig. Hajnali 2 korul azonban megallt es nagyon lassan vanszorgott.
2ig az ido hult odakint igy a ventillatorok azert hoztak be egy kis friss levegot (ejszaka csak a hutott raktarban megy a legkondi), de 2 utan elkezdett melegedni igy a tomott sorok kozott egyszeruen szarraizzadtuk magunkat.

Fel nyolckor vegeztunk. 25 oraja voltam talpon es meg be kellett mennem a masik irodaba egy meetingre amit nem tudtam lemondani.
Hazafele szunnyadtam egy keveset. Otthon Aniko mar fent volt, csinalt egy kavet, amit en 30 percet pihentettem a szemem, aztan kave, zuhany es irany a meeting.

Az irodaban mindenki arrol beszelt, hogy mi tortent a raktarban, es hogy a heten minden visszaall a rendes kerekvagasba.

Engem nem nagyon erdekelt a dolog, tul akartam lenni a meetingen es vizszintesbe kerulni.

No comments: