Sunday, October 16, 2005

2005.10.14 Dubai 4x4 offroad

Az egyik lakotarsno (Kriszta) pasija, Anish vett egy tegi Jeep Wranglert es egy keves rakoltes utan egy uberbrutal autot csinaltatott maganak!
Ha mar van egy ilyen jarganya az embernek, nem eri meg a varosba koptatni a 40 rugos gumikat, igy az egyik aktiv dubai 4x4 portalon meghirdetett 6 oras kiruccanas alatt letudta a foprobat!

Benne voltak meg rossz erzesek es egy kicsit feltem is, hogy beegek azzal, hogy elakadok vagy ilyesmi, de vegul megnyugodtam!

A talakozo penteken, 12.30-kor a Dragon Markt elotti benzinkutnal volt! Termeszetesen ide is elsonek erkeztunk (mint mindig mindenhova), de rovid varakozas utan elkezdtek szallingozni az emberek!

Szam szarint 9 autoval indultunk, valami veletlen folytan mind Jeep, es 8 Wrangler 1 Cherokee Sport!



Az elso megallo alkalmaval elvegeztuk a kotelezo muveleteket, majd eligazitas es irany az atszelhetetlen sivatag!








Utunk soran elmentunk egy par bucka es egy tevecsorda mellett is. A csoda utan, az egyik bucka mogott talaltunk egy farmszeruseget, kb a semmi leges-legkozepen!



Persze az ez a tura sem volt elakadas mentes!
Bar en mar lenyegesen kevesebbszer akadtam meg, meg mindig elofordult!



Itt pl egy bucran sikerult fentmaradnom, am nem en voltam az egyetlen. Anish is szetnezett egy kicsit a dombocskarol!




A tura Iftar kozeli idoben zarult, mi megsem maradtunk enni a tobbiekkel, inkabb hazafele vettunk az iranyt! Mi ugy szamoltunk, hogy lesz tabortuz, hussutes vagy ilyesmi, de ugytunt, hogy mindenki kesz kajaval keszult, igy jobbnak lattuk, ha lelepunk, igy pont maradt annyi idonk, hogy otthon kedvunkre sutogethessunk!

A tobbi kep ITT!

No comments: