Tuesday, October 11, 2005

Gyors beszamolo

Lassan, lepesrol lepesre alakulnak ugy a dolgaim, ahogy szeretnem es ahogy teveztem!
Oktober elsejetol van 2 beosztottam! Az egyik egy fiatal tanulni akaro libanoni srac, a masik egy itt szuletett indiai lany, aki a kezdetek ota hasznalja a rendszert!

Vegre van akivel megszthatom a feladataimat! Az utobbi idoben egy kicsit megszaporodtak a problemak, igy ennek a kis csapatnak a letrehozasa epp idoszeru volt!
Millio problema, email, es persze keres, mindefele rendszer nelkul!

Az elmult 2 honapban egy ertelmetlen projectet csinaltunk, a ket beosztottammal, es egyeb kollegak bevonasaval, a fonoki utasitasra, de hogy ez igy meg nem legyen eleg, kaptunk egy felugyelot is a nyakunkra! A legrosszabb fajtabol! Konzultans, ugyhogy a legrosszabb fajta! Oraberbe dolgozik, ugyhogy nagyon nem torte magat, hogy eredmenyesen lezerjuk a projectet!

A masodik honap utan szoltam a fonoknek, hogy jo lenne mar befejezni a bohockodast, mert igy nem fogunk otrol a hatra jutni, es inkabb azzal foglalkoznek, amiert fizetnek! Egy kicsit meglepett, hogy egyetertett velem, de a project masodik felere meg nincs engedely, plane ugy, hogy a Konzultas baratunkat kihagynank belole!

A het elejen igy visszakoltoztunk az eredeti helyunkre es elkezdtem egy ujabb 7 napos treningsorozatot! 5 leendo felhasznalobol 1 megint teljesen hulye! Remenytelen, nem tudok vele mit kezdeni! A tobbi meglepoen okos es gyorsan tanulnak! Holnap lesz az elso tesz meglatjuk mit sikerul beloluk kihozni!

A legjobb dolog viszont meg hatra van! Amiota bekoltoztunk a villaba a utcank fel van turva! Vasarnap delutanra azonban sikerult eljutni odaig, hogy az ut le van betonozva, a rarda le van kovezve. Meg nincs teljesen kesz de az mer csak egy nap nap! Reggelente annyira jo erzes, hogy szepen, nyugodtan ki tudod setalni a kocsiig, es nem kell arra figyelni, hogy hova lepek, nehogy veletlenul bokaig meruljek a homokba.

No comments: