Sunday, April 30, 2006

2006.04.29-30 Szombat-Vasarnap

Megint eljutottam oda, hogy mindenki bekaphatja!

Az mas gondolom eleg nilvanvalo, hogy az itteni het elso ket napja, Szombat es Vasarnap a vilag leg utalatosabb idoszaka, kulonosen akkor ha effektiv munkavegzesre alkalmatlanok, igy mindket napot utalom mint a szart!

Hogy erre meg egy lapattal ra is tegyenek a kovetkezot kovettek el ellenem. Suze, az egy formalis beosztottam gondolt egyet es elment szulni, a kolleganoje, aki elvileg helyettesitette meg ugy erezte, hogy neki Kanadaban jo lesz (a mazlistanak tenyleg jo lesz), igy felmondott, es mar nem is jar be. Idaig ezzel semmi gond, de...
Ez a ket no volt a feny, az operecioban. Ennek a kettonek meg volt esze, ertett ahhoz, amit csinlat, nem ugy mindt a tobbi.
Osszedugtak ezek utan a fejuket az okosok, es azt mondtak, hogy Adam, akkor innentol kezdve ezeket a dolgokat Te szamlazod.

Pazar! Kisebb gondom is nagyobb volt annal, hogy tetves Third Party szamlakat gyartsak, de mindegy, ok, legyen, elofordult mar ilyen!

Tegnap gondoltam bevetem magam, es megcsinalom legalabb a felet a szamlaknak!
Hoho...mondta a rendszer, ne kapkodjuk ma' annyira, ehhez nem vagyok hozzaszokva, es kidobott! Egymas utan 4szer.
Ok, akkor majd ma. Nem sok, 20-30 szamlam van, az baratok kozt, egy sor mellett is megcsinalom 2-3 ora alatt.
A rendszer a bugosagomat megint korlatok koze szerette volna szoritani, igy a mai termes, megfeszitett figyelemmel, es munkatempoval, 6 ora alatt, ketto azaz 2 darab szamla, es semmi mas, no email, no net, semmi, csak ez!

A nap vegere mar sirni lett volna kedvem, de beszeltem Sascha-val, hogy ha ez holnap is igy folytatodik, elmegyek a DAFZA-ba dolgozni, mert ott legalabb lehet.

2 comments:

Anonymous said...

Lacruise Haver,

Nem nagyon erolkodsz, hogy folytasd a blogod irasat!!!Pedig tenyleg jo volt olvasni a tortenteidet foleg az utazasokrol,amiken a terepjaroitokkal verettek a kornyeken, illetve tetszettek azok is amikor a mas nemzetekkel valo kisebb nagyobb surlodasokrol irsz..meg egyebkent is Dubairol.Huzz bele!!!

Anonymous said...

Very best site. Keep working. Will return in the near future.
»