Saturday, June 10, 2006

2006.06.10 Ujra Szombat

Le vagyok maradva, mint a borravalo...

Az esemenyek kozelkeleti stilusban felporogtek!
A gyarban meg mindig semmi lenyegi valtozas. Elbucsuztattunk egy par jo kollegat, koztuk Saschat is a fonokomet, Ot legutoljara, csutortokon. O kapott egy visszautasithatatlan ajanlatot otthon, nemetorszagban, ugyhogy nem tokolt sokat, megy haza felesegestul.
A tobbi kilepett kollega kozul van aki itt probalkozik tovabb, van aki Kanadaba megy.
Ok meg talan idoben hagytak el a darabjaira hullani keszulo ceget, de ezt senki sem tudja pontosan, talan egy kicsit kesobb kiderul.

Anyar, a joido feltartoztathatatlanul kozeleg. Egyre melegebb van. A 45 fok mar atlagos, igy a nappal kibirhatatlan, az ejjel a paratartalom miatt elvezhetetlen...

Ados vagyok az Omani kirandulas beszalmolojaval, a Liwai leirassal, egy csomo apro tortenettel, es persze rengeteg keppel.

Egy darabig biztos hogy nem lesz ujabb kirandulas mert minden perc elviselhetetlen amit napkozben a szabad eg alatt kell tolteni!
A legutolsonak szant outdoor esemeny a SonyEricsson altal szervezett desert challange volt, amin elindultunk, de apro, de annal bosszantobb technikai problemak miatt feladtuk a megmerettetest.
A beszamolorol a "vilagsajto" egyik fuggetlen hirforrasa is beszamolt.

A postok folyamatos megjeleneset az elmult honapokban tobb tenyezo is befolyasolta sajnos.
Ilyen tenyezo volt pl a lustasag, a sorozatfuggoseg, egy rovidebb betegseg, egy kis jatekszenvedely, az internet hianya stb, de a leginkabb a kilatastalan helyzet okolhato mindenert.
Az eletuntsagot es a kilatastalansagot elsosorban a gyarban uralkodo egyhelyben toporgas pocsolyaduze eltette, illetve az a szomoru tudat, hogy szeptembertol el kell koltoznunk a jol belakott villankbol.
A masodik problema elharulasanak igaz, megis kacifantos tortenetet egy kulonallo posztban orokitem meg....
... holnap



2 comments:

Anonymous said...

I really enjoyed looking at your site, I found it very helpful indeed, keep up the good work.
»

Anonymous said...

Greets to the webmaster of this wonderful site. Keep working. Thank you.
»