Tuesday, May 13, 2008

Anti Kina

Mar mult heten belekezdtem egy szep hosszu magyarazkodo posztba, hogy miert kell a bojkott Kina ellen, de aztan rajottem, hogy semmi ertelme magyarazkodni!

Mindenki nezzen utana, hogy lehet e elni Kina nelkul, es akarunk e nelkule elni!
En igen, ugyanis nem szeretem oket, nem szeretem ahogy a vilghoz allnak, nem szeretem hogy kommunista orszag, ki nem allhatom a pokhendiseguket es a pofatlansagukat, kulonosen akkor amikor az mondjak egy egyertelmuen koppintott autorol, telefonrol, vagy barmilyen termekrol, hogy "ez nem kopi, eredeti kinai termek" csak veletlenul hasonlit egy x5-re. A hocipom tele van hogy tele van veluk Europa es ontjak a szarjaikat (veszelyes, mergezo de legalabb occco, anyad az) es hogy nem lehet ellenuk tenni semmit!

En bojkottalom oket, nem veszek toluk semmi, ami pedig valamilyen hiba folytan megis a tulajdonomba kerult, es "MADE IN CHINA" felirat szerepel rajta (elsosorban toltok meg hasonlok) az szepen lassan cserelem, nem eszem kinait, es nem fogom nezki az Olimpiai kozvetitest, meg akkor sem ha vizilabdaban dontosok leszunk!

3 comments:

Anonymous said...

Az a baj, hogy teljesen úgyse tudod bojkottálni a kínai szarokat. Szedd szét a mac-edet, abban is biztos találsz legalább 1-2 alkatrészt, ami kínai...

lacruise said...

Sajnos abszolute igazad van, de probalkozom!

En mar azzal is megelegadnek, ha lenne alternativa, ha a jobb minosegu nem Kinai egy picivel dragabb lenne.

Jelen pillanatban csak azt hasznalom amit nagyon kell, de penzt nem adot tobb kinai cuccert!

El for tartani de egy parezer ev alatt biztos osszaroppan hatalmas nyomasom alatt a kinai gazdasag :D

Anonymous said...

Hát igen. De a legnagyobb baj hogy mostmár ott tartunk hogy mindenkit arra kényszerítenek a kínaiak hogy szart gyártson. Illetve, hogy a lehető legolcsóbban és leggyorsabban gyártson mindent, amivel sikerül szépen lassan elérni a kínai "minőséget"