Sunday, May 04, 2008

week 18

A heti esemenyek annyira osszefolynak, hogy nem tudok mindent felidezni igy megint csak a hetvegi tortenesekre koncentralok.

Tobb ismerosnel is vendegek voltak, igy pentek este egy ossznepi grill-party volt kilatasban persze pici sivivel!
Zoliek meg itt voltak, readasul megjottek a gyeretek is, Borika es Peti szulei is itt voltak, ugyhogy az egesz egy nagyon komoly logisztikai projectken zajlott, raadasul pentek delutan meg vizilabda-meccs is volt ahol mind Peti mind en jatszottunk!
Volt egy kis kellemetlensegen is Sherryvel. Kifele menet, a masodik dunen felfele elkezdett folyni a hutoviz, nem is akar honnan, a tulfolyo tartaly felso resze berepedt, igy a nyomasnak koszonhetoen szokokutkent spriccelt szana-szet, mint a barom.
Gibbonkodas igy nem volt Sherryvel, de azert Zoliek ber-Cruiseret meghajtottuk.

Annak ellenere, hogy sokan voltunk, sot, meg csapodott mellenk egy magyar csoport is, mindenki jo erezte magat es jol sikerult az este.

Ja, ujra elkezdtem konyvelni a kiadasokat es beveteleket. Ez megerne egy kulon postot, talan raszanok egy kis idot, mert jo tema! A lenyeg, hogy Palm a Kiraly! Bar lassan meg fog halni az agyonhasznalt, second-hand Treom, de meg mindig talan a legjobb telefonom ami eddig volt.
nagyon jo programok vannak a mar tobbszor temetett Palm platformra, koztuk az a konyvelo program amit hasznalok! Pofon egyszeru!

No comments: