Wednesday, March 16, 2005

2005.03.15 A villamegbeszeles

Hetforol mara tettuk at a villaval kapcsolatos megbeszelest Luke-nal!
Persze fozott is valami tai kajat, de nem ez volt a lenyeg!

A legutolso villa, amit megneztunk nem nagyon jott be, annak ellenere, hogy kurva jo helyen volt, viszonylag olc2005.03.15 a villa megbeszeles
Hetforol mara tettuk at a villaval kapcsolatos megbeszelest Luke-nal!
Persze fozott is valami tai kajat, de nem ez volt a lenyeg!

A legutolso villa, amit megneztunk nem nagyon jott be, annak ellenere, hogy kurva jo helyen volt, viszonylag olcsoe megkaptuk volna, es zsir uj volt, am egyetlen apro (igazsag szerint 2) problema volt, ami miatt nem amellett dontottunk, az a 2 kis szobacska volt. A 3dik szobaval semi gond nem volt, az hatalmas, tagas, erkellyel meg minden, de a masik 2… Picic volt na!

Ezek utan jott Csongor azzal a hirrel, hogy a fonoke koltozik, es a villaja meguresedik, ugyhogy vegyuk ki inkabb azt! 3 nagy szoba, egy kissebb, 300 nm alapteruletu, szep tagas, felujitott, ugyhogy Csongor-Magdi, Luke, Ildi es en is elferunk kenyelmesen, raadasul a fonoknek kell kp-ban fizetni havonta, ugyhogy csekkes szarakodastol is megmenekultuk!
Szoval ennek a reszleteit beszeltuk meg, nezegettuk az alaprajzot, tervezgettunk stb. Csongor elmondasa alapjan tenyleg ez az idealis megoldas, bar meg idopontot nem egyeztettunk, hogy mikor tudjuk mind a 4en megnezni, de ez majd valamikor a jovoheten, vagy az utan lesz, amikor elmennek a fonok vegndegei, addig nem zaklatjuk oket!

A villa a mienk!

No comments: