Sunday, August 14, 2005

2005.08.12 Szuret

...na nem olyan, mint otthon, csak egy gyors datolya es lime szuret, mert megerett a kertben.





Delutan, amikor mar lement az embertelen melege es a nap sem tuzott annyira argessziven, Csongor gondolt egy mereszet es nekiallt szuretelni!
Fara fel, nemi segitseggel:



es kezdodott a dolog. Nem volt sok, egy par agon nott csomoban a gyumolcsnek nevezett hitvanysag!

A korulottunk folyo epitkezesnek koszonhetoen a fa agai, a termes es minden vastagon boritve azzal a finom sivatagi homokkal, ugyhogy egyszerubbnek tunk a razas helyett a levagas taktikajat alkalmazni, ugyhogy dzsungelkesem elo, es aprotsad Csongi!

Addig, amig a gyumolcsos agak vagasan volt a sor, semmi baj nem volt, viszon ha mar fennt van, akkor mar kivagja az elhalt agakat is, es itt jottek a bajok!
Az egyik csapasnal egy franya palmatuska megszurta a huvelykujja mogotti vastag hust. Amikor lejott, akkor konstatalta, hogy nem csakhogy megszurta, hanem bele is tort az a rohadek!

Egy kis konzultalas es a tuske eltavolitasara tett sikertelen kiserlet utan kocsiba be, irany az ambulancia!
A legkozelebbi korhaz annyira nem volt jo, mert ott ilyenekkel nem foglalkoznak, ugyhogy egy masikba kellett menni, ami a varos tulfelen van! Mire beertunk egy kicsti bedagadt, de verezni nem verzett, viszont fajt mint allat!

Ambulancian ucsorogni nem jo, de ennel mar csak egy rosszabb van, amikor tudod, hogy igen, most te jossz, es vagni fognak!

Masfel ora mulva mar otthon voltunk Csongor kezen egy szep kotessel ez a zsebeben azzal a 2 centis tuskevel!



Meg szerencse, hogy esti programot nem nagyon terveztunk, igy is eleg mozgalmas volt a delutan, am a napnak itt meg korant sem volt vege, mert hazafele menet felvettunk egy uj magyar lanyt, aki egy szallodaba dolgozik, es most talalkozott eloszor magyarokkal!

Szoval volt egy uj lany, Krisztan meg Andy baratja (akit en az elso idoben csak "faszpartasz nemet"-nek hivtam), Aniko, Csongor, Magdi, meg egy masik uj lany!
Mit volt mit tenni, konszolidalni kellett Csongorral egy kicsit, es a jo tarsasag osszejottere inni kellett egy kicsit!
A kb-bol egy kicsit sok lett, de mindenki jol erezte magat, beszelgettuk, meg egy csomot rohogtunk! Kulonosen a nemet sracon, mert ritka nagy fasz, a jo ertelmben, ugyhogy a velemenyem abszolut megvaltozott rola (es nem azert, mert ert az autokhoz)

No comments: