Sunday, August 20, 2006

2006.08.08 Nyaralas Omanban - otodik nap

Na ez a nap az, amikor semmi nem tortent.
Reggel kijelentkeztunk a szallodabol, es nekivagtunk a Muscatig vezeto 1000 kilometeres utnak.
Felvaltva vezetes, eso, egy kis faradtsag, majd Muscatban egy kis eltevedes.

Meg elozo nap foglaltam egy szobat a Radisson SAS Hotelben, mondvan, a tengerparton van, es Muscatban ugyis jobb az ido, igy befigyelhet egy kis strandolas is, de...
Felreinformaltak minket, ebbol adodott a kis kavarodas es az eltevedes. A szalloda ugyanis ugy tengerparty, hogy bent van a kozpontban, es van rendszeres buszjarata a sajat strandjara.
Kiraly! Ezt beneztuk, de nem volt erdekes, hiszen volt fasza kis medenceje, meg 2 etterme, ahol a faraszto ut utan megint sikeresen telezabaltuk magunkat, pedig tenyleg nem akartuk, de a normal adag is annyira nagy volt, hogy mozogni nem nagyon tudtunk.
A kozeli moszkhoz azaert egy kis levezeto seta keretben azert elvanszorogtunk, csinaltam egy par kepet, majd vissza a szalloda.

Este eldontottuk, hogy reggeli utan elmegyunk, es megnezzunk a legnagyobb es legszebb moszkot Omanban, majd delutan egy kis ejtozes a medencenel.
Mivel Aniko teljesen be volt indulva a tengerparty szallodeart, megigertem Neki, hogy masnap ejszaka mar egy olyanban fogunk aludni.

No comments: