Sunday, August 20, 2006

Lassan irok, mert tudom, hogy nem tudtok gyorsan olvasni.....

...szolt a regi vicc, de ez nem igaz.

Mar megint csak magyarazkodom a lassu posztolasok miatt, de a blogger elete mar csak ilyen. Megprobalok csak es kizarolag a legfontozabb esemenyekrol tudositani, de vannak tenyezok amit ezt megprobaljak meggatolni:
- megint szar a net, de nagyon, thx for Etisalat
- nem vagyunk otthon - errol kesobb
- dolgozom, mint allat, de nem a munkahelyemen - errol meg kesobb
- annyi minden torteni velem nap mint nap, hogyha napi 24 oraban irnam a blogot akkor se lennek naprakesz, raadasul pikk-pakk felkopna az allunk, igy az emlitett szelekcio meg tobb idot vesz el.

Szoval mult het csutortokon felmentunk Abu Dhabiba, mert Aniko fonokeeket vettuk fel a repteren, akik naszutrol jottek vissza.
Ezek utan meg kivittunk egy part a Dubai repterre, mert Ok meg hazamentek az eskuvoi dolgokat intezni, es amig tavol vannak ott lakunk nalunk nehogy a macska depresszios legyen.
Az atmanati helyunkon van tv, internet, ami neha mukodik, es van gym, amit ma ha bele gebedek is, de kiprobalok.

A munkahelyi dolgokrol mar abszolute nem vagyok naprakesz.
Ma'nem azert, mert nem jarok be, hanem azert, mert meg mindig az van, hogy mindenki mast hazudik.
Semmi, ismetlem semmi nem tortent azota, hogy tisztaban vagyunk azzal, hogy ez a ceg meg fog szunni.
Nemi remenysuger azert dereg az alagut vegen, mert azt hallottam, hogy egy regionalis HR manager szeptembertol itt fog szekelni, aki readasul egy regi kollega, ugyhogy sziven viseli a sorsunkat, de ezt majd meglatjuk.

Az uj fonokom egy pocs, de lehet hogy ezt mar mondtam.
Sascha utan kaptam egy tokkelutott, izgaga, komplexusokkal kuszkodo anglom mukit, aki sajnos pont nem ert ahhoz amit csinal.
Volt egy komolyabb osszeveszesunk, amikor azt hittem, hogy a beszelgetes vege az lesz, hogy kirugnak, de nem igy lett.
Kicsivel kesobb kiderult, hogy abban a kerdesben, amin osszevesztunk, nekem volt igazam, igy azota a viszonyunk felhotlen. Lehet hogy ez annak is koszonheto hogy en elmentem egy het szabira, es mire visszajottem, O is elment 3 hetre, nem tudom. Maradjon minden igy, O meg ott ahol van.

Megint meg kell allapitanom, hogy ez az orszag a vilag nyolcadik csodaja.
Csoda azert, mert hihetetlen, hogy ilyen mentalitassal hogy tud meg mukodni. Korulbelul 4 honapja keresek munkat. Naponta nezem a hirdeteseket, bongeszek a neten, oneletrajzot kuldozgetek, minden ami kell.
Az eredmeny ZERO. Se egy email vissza, hogy sorry, se egy hivas, semmi.
Aki ezen a teruleten mozog csak azt mondja, hogy az ev ezen idoszaka mar csak ilyen. Mindenki aki szamit elment nyaralni... Bazze! Utana a nyakunkon a Ramadan, amikor megint nem fog semmi tortenni.
Komolyan mondom, ha nem kellene dolgoznom azert hogy megeljek ez a hely a tokeletes semmitteves egyik fellegvara lehetne.
Na nem baj, majd szeptembertol megint raerositek a temara, addig meg csakkihuzom valahogy!

Ja, most vettem csak eszre, hogy mar majdnem 8000en neztetek meg a blogot, aminek termeszetesen a nagy resze nem mas, mint a rendszeres latogatok tomege, ugyhogy csak tessek, olvasgatni batran. December 31re el akarom erni a 10000-t!


No comments: