Monday, September 04, 2006

Torveny ami nem torveny

Nem voltak illuzioim, amikor meglattam az ujsagban egy par hete azt a hirt, hogy szeptembertol a hivatalos szunnapok Pentek es Szombat.

Egy kicsit azert remenykedtem abban, hogy ez a rakas szar, ahova minden nap bejarok elgondolkozik azon, hogy ez milyen jo lenne a dolgozoinak, de mint kiderul, eszuk agaban sincs a torvenyt betartani, mert van valami kibuvo.

Ennek az lett az eredmenye, hogy szombaton (amit amugy is utalok mint a szart) mindenki bent volt az irodaban, es a toket vakarta, merthogy melo nem nagyon volt. A Customer Service Team azert nem dolgozott, mert az ugyfelek nem hivtak Oket, hiszen megkaptak a Szombatot, a Sales Team meg azert, mert akihez mennenek, azok is elveztek az ujdonsult, immaron hivatalos masodik szabadnapjukat!
Frenetikus, koszonjuk Al Futtaim Group!

Annak erdekeben, hogy teljes doldogsagban teljen a hetvege, az Etisalat teljes blokad ala vette az osszes ingyenes hangatviteli szolgaltatast. Kezdve ugye a Skype-vel, aminek az oldalat vagy 2 eve blokkolja, az MSN-t, a Yahoot, egeszen a Google Talk-ig.
Mi tobb, az interneten fellelheto egyeb, alternativ, az Emiratusokban is hasznalhato VoIP szolgaltatasok oldalai helyett feljon az imadott "Site Blocked" felirat, amiben vallasi es egyeb, termeszetesen nem uzleti okokra hivatkoznak.
Eljen az internet szabadsaga a 21. szazadban!
Mindenki bekaphatja!

No comments: