Tuesday, March 27, 2007

2007.03.26 Nem lesz Keksakal

Mar majdnem az enyem volt hivatalosan is!
Egy nap valasztott el attol, hogy atirassam, es birtokba vegyem Keksakalt, a Huncutkabol epitett (elso korben meg gyari specifikacioknak megfelelo) '98-as Discovery-t, de vegul maskepp alakult!

Kisebb javitasra es szervizre szorult ugyan is Sherry, ugyhogy meglatogattam vele Andy dokit.
Mondtam neki, hogy kene valamelyik surgosen, ugyhogy itt a penz, itt vannak a papirok, regisztraltassa Sakalt, hogy el tudjam hozni. Emlitette, hogy var egy szerzodesre, ha vegre ramosolyog a szerencse es megkegyelmez neki az elet, akkor 15 Disco kell neki, felkeszitve, szervizelve, 3 honap alatt. Ez eleg tetemes mennyiseg, plane ha olyna szuroket is alakalmazunk, mint peldaul '98-'99 kozottinek kell lennie, mukodo allapotban, igy kilatasba helyezte, hogy megveszi Sherry-t is es Sakalt is.
Este gyere ki, megbeszeljuk!

Este kimentunk, vartunk ra, kozben megjott az egyik kollegaja, de nem volt kulcsa, ugyhogy vartunk tovabb!
Egy kicsit keson erkezett, mar-mar elmult 11 is, de a sotetben is jol kiveheto volt sapadtsaga.
Sosem iszik senki a muhelyben, de mindha elore ereztek volna a josagot, volt valakinel egy uveg alkohol.
Leultunk beszelgetni, de O az elso par percben egy kicsit osszefuggestelenul adta elo mi is tortent a meetingen.
A masodik korty utan nyugodott meg teljesen es kezdte el elorol az egeszet.
A lenyeg, hogy sikerult egy eleg komoly szerzodest megcsipnie 50 db G Merci atepites, B7-es fokozatu pancelozottsagura, bla-bla-bla, masnap reggel meg a Discovery-s meeting, raadasul menne haza valami ugyet elintezni.
Ami az egesz beszlgetesbol a legjobban esett nekem, hogy azon kivul, hogy nala szervizeltetem az autoimat, es ajanlom mindenkinek, egy laza baratsagnak neveznem a kapcsolatunkat, megis bucsozasnal, megszoritotta a kezem egy hosszu pillanatra, es azt mondta, hogy nagyon koszoni, hogy ennyit segitettem neki, es ezt nem felejti el soha.
- Ha visszajossz, akkor szombatonkent jovok hozza szerelni, van meg mit tanulnom a Discorol!
- Meghiszem azt, na tunjel haza aludni! volt az a bucsumondat.

Masnap kora delelott izgatottam hivott fel, hogy megvan a Discos szerzodes, azonnal kell neki 3-4 auto, es kell neki Sakal, Sherry pedig kesz van, mehetunk erte.
Sherry-t elhozam, Sakal meg varja a lift-kitet, meg az extra lampakat elore. Szombaton kimegyek, es megnezem, es meg is orokitem a majdnemazendiscovery-met!

No comments: