Sunday, April 01, 2007

Totalis elkeseredettseg!

Az, hogy a horvatok megnyertek a vb-t, elkeseritett. Ettol fuggetlenul minden ok, bar jo lett volna nyerni. Eleg reg ota nem tudjuk oket megverni. Egy kicsit lefele gorbult a szam, mert szurkoltam a fiuknak!


A nap folyaman olvasgatok a neten, es ket cikkre leszek figyelmes.
Az elso, hogy, "Jogdíjat kell fizetni az internetre feltöltött képek után" a masik meg "Elsőként vezetik be az e-mail és SMS adót Magyarországon"!
Mivan?
Ezek meg meg jobbal elkeseritettek, meg felbasztak!

Nem eleg, hogy minden szaron jogdij van, de meg a sajat oldalamra, a sajat szerveremre, a sajat adathordozomra (amire mar fizettem adot) feltoltott sajat kepem utan is fizetni kellene? Vicc!
Remelem valaki azert felvilagositja oket, hogy ez mar nem mukodik! Mar nem lehet sokaig munka nelkul megelni. Nulla szolgaltatasert penzt szedni! Vagy ennyire szarba elnne az orszag, vagy az a sok jogvedo szervezet (aki persze nem csinalnak semmit, csak verik a nyalukat) ennyire szegeny, hogy minden forintnak orulnek?

SMS meg email ado, mi? Amit a szolgaltato a felhasznalhatora harithat... Es haritani is fog!
Meg a faszom!

5 comments:

Anonymous said...

IKJA - ezt hivjak aprilisi trefanak

Anonymous said...

április 1 vazze:D:D:D

lacruise said...
This comment has been removed by the author.
lacruise said...

Rossz trefa!
A szerzoi jogok vedelmere eskudott szervezetekre kulonben is pipa vagyok!

Anonymous said...

Egyébként hozzá kell tenni, hogy tényleg gondolkodnak azon, hogy be kellene vezetni ezeket az adókat, de eddig konkrétan csak a németeknél merült fel a lehetősége.
Mondjuk kiváncsi lennék, hogy hogyan akarják ezt majd ellenőrizni :)