Tuesday, January 30, 2007

2007.01.29 Indiait, soha tobbet!

A het megint rohangalassal kezdodott. Al Futtaim iroda, majd vissza az uj helyre.
Kozben kaptam egy uj emialt a penzemmel kapcsolatban, ugyhogy valaszoltam ra. Elorelepes jelen pillanatban nincs.
A mai napom is felejtheto volt. Semmi extra, dolgoztam a riporton, millionyi adatot masoltam egy nyomtatott riportbol egy excel tablazatba. Uncsi na! Remelem ettol csak jobb es gyorabb lesz!

Este jo az igazi halal. Aniko fonoknojenek szulinapja van, es hivatalosak vagyunk ra. Eddig ok, ingyen vacsi egy kis ajandek fejeben, ok.
A valasztott etterem, "allitolag" a legjobb indiai etterem! Indiai! El van baszva az este, holnap meg gyomorrontasom lesz!

Egy dolgot megtanultam a nagyszeru indiai konyharol! Tok mindegy, hogy zoldmoslek, vagy piros moslek van elotted, ize nincs, viszont mindegyik ugyan igy csip (inkabb mar) mint a kurvaanyja! Kivoltam!
Ket szamomra is eheto fogas volt, a papad kenyeren kivul. Az egyik a vajas csirke, ami sargas-pirosas szinu maro hatasu szoszban uszo csirkedarabokbol all. Ez a verzio nem volt csipos, de megis olyan volt, mintha egy kiskanal erospistat megbolonditottak volna valamivel, ezt jol elkevertek a szoszban, igy lett egy fogyaszthato, pikansan csipos, bar vizualisan semmilyen elmenyt nem nyujto etel. Ha valakinek ez meg igy is tul csipos, akkor egy kis joghurt bele, maris jobb.
A masik a chicken biriyani (mindenhol maskepp irjak). Ezt egyszeruen rizseshuznak neveznem, maskepp fuszerezve. Utalom, mert undorito benne a hus, es nem izlenek a fuszerek. Az itteni verzio, egesz fogyaszthato volt, bar es is egy kicsit csipett, de az eddig megszokot biriyani utan ez igazan feludules es pozitiv csalodas volt, de a jelmondat marad: Indiait soha tobbet, koszi, es sorry!

3 comments:

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

Hejj Sire!

kesz a kocsid es elmereszkedsz AUH-ig, gyere at, majd mutatok olyan indiait ahol igenis VAN ize az etelnek :)

es garantalom hogy izleni fog...

udv
R

Anonymous said...

thetford talao chose categorize inventor mated inaccuracy foundation combating poisonous medpharma
lolikneri havaqatsu