Sunday, October 22, 2006

2006.10.21 Eid, de mikor?

Ezzel a Ramadan-nal es az Eid-del mindig szivas van!
Figyelni kell azt a kocsog Holdat, hogy mikor lesz tele, meg hasonlok. Annak erdekeben, hogy a kis piszok nehogy kummantson, egy kulon erre a celre kinvezett bizottsag kiseri figyelemmel a tevekenyseget, am mint tudjuk egyetlen emberekbol allo bizottsag sem tevedhetettlen, igy ez sem.
Az elso vicc az volt, amikor Ramadan elso par napja utan megjelent az ujsagban, hogy a nagytiszteletu bizottsag bizony elneste a bojt kezdetet.
Hogy ezt pontosan hogy is lehet, azt nem tudom, de gondolom megvannak azok akik ezt viszonylag egyszeruen meg tudjak allapitani. (Valoszinuleg ilyen ember a bizottsagban nincs)

A masodik vicces eset most, az Eid kezdetenek eldontese korul alakult ki, de ezen elsosorban csak en vihogtam egy sort.

Hetente tobbszor is kapunk All Station Messages-t, amiben egy csomo hasznos informacio mellett azt is megtudhatjuk, hogy a kulonbozo irodak mikor es miert vannak zarva.
Tegnap is megkaptam az aktualis adagot:

Subject: World Holidays
Due to Eid-Al-Fitre the following DGF offices will be closed on the days indicated below.
Egypt
Offices as well as Egyptian Customs will be closed from 23rd to 26th October (inclusive).
Kuwait
From 22nd to 24th October. Customs will also be closed on these days.
Lebanon
Monday 23rd October. Offices will re-open on Tuesday, 24th October.
Qatar
QMMI Danzas Air & Ocean will be closed for three days from Sunday 22nd October to Tuesday 24th October. Operations will resume on Wednesday, 25th October.


Teccikerteni!
Ok ki tudjak figyelni a Holdat idoben, Ok ki tudjak szamolni, de itt a nagy dubos felhokarcolos, multimilliomos, a kozelkelet faszomtudja milyen gyongyszemben, Dubaiban bazdmeg ott kell ulnod a kibaszott TV elott, hogy megtudd, hogy be kell e menni holnap napot lopni!




No comments: