Tuesday, October 31, 2006

2006.10.23-31 Vigyazas Cicara

Cica, egy igazi kurva!
Kelleti magat, dorgolodzik, es imadja a pasikat!

Amikor oda koltoztunk Krisztaekhoz, meg cska fel szemmel meregetett, es az olembe ult akkor amikor Kriszta nem figyelt. Aztan elment Kriszta, es megvaltozott. Jatszotta a picsajat, nyavogott osssze-vissza, feleselt (komolyan) es termeszetesen mindig ehes volt!

TV-t nem nagyon lehetett tole nezni, mert mindig beult vagy a dohanyzoasztalra a tv ele, hogy meg veletlenul se lass tole semmit, vagy az olembe, ugy, hogy folyamatosan simogtni kellett, mert kulonben elkezdett nyavogni, vagy egyszeruen elkezdte ragni a kezed!

Borikaval szerencsenk volt, mert amig ott lakott velunk, szarra nyuzta a macskat, igy nekunk nem kellett vele foglalkozni, de amit elment, kezdodott minden elolrol!

Ejszaka arra ebredtem,nem egyszer, hogy ul a mellkasomon, vagy a fejem mellett, az agyon, es milimeteres tavolsagbol szaglassza az orromat, az arcomat! Kivoltam tole!

Az egyik reggel viszont eleg csunyan beszarasztott mindet!
Hivogatjuk, semmi! Vegigneztuk az osszes helyet, ahol aludni szokott, semmi! Ajto-ablak zarva, ki nem mehetett, de nem is ment!


Persze halottnak tettette magat, alig akart megmozdulni!

A kedvenc jateka a piros potty!
A potty egy lezeres tollbol jon, ami O eloszeretettel kerget! Neked semmit nem kell csinalni, csak megallsz a szoba kozepen, bekapcsolod a pottyot, es mozgatod! Napi 10 perc jatek es Cica kiegyensulyozott es dog faratt lesz az ugralastol!

Meg egy par kep Cicarol!






No comments: