Saturday, October 02, 2004

2004.10.01 Pentek

Ma elmentunk a Wild Wadi nevezetu vizividamparkba.



Magdi egyik baratnojenek, Annamarinak volt 2 ingyen belepoje, ugyhogy azt elhasznalva jutottak be a csajok, mi meg fizettunk, mert a 2 extra kedvezmenyes belepo megsem olt annyira kedvezmenyes...
A belepo egy kicsit huzos volt, de azt hiszem megerte. Nagyon jol megcsinaltak az egesz parkot. Iszonyatosan jo a feeling! Mindenutt viz, es muszikla.
Amugy nem egy nagy durranas, mert nincs sok minden, de valahogy osszessegeben nagyon kiraly.

Ott kezdodott, hogy pont ugy ertunk oda, hogy muvizeszes szakadt majdnem a nyakunkba. Ezt a mutatvanyt minden oraban megismetlik, es meg az is vizes lesz, aki nem akar, hiszem rogton a bejarat utan 2 kanyarral van a vizeses.



Van muszorf-palya,



csuszda, lustafolyo, egy nagycsuszda



es egy hullammedence.
Kezdtunk egy nagy csonakos balheval, majd egy kis lassufolyo, majd az egyeni csonakos balhe. Kurva jo volt.

Kaptunk egy nagymeretu uszogumit, rahuppantunk, majd a csuszdahoz loktek. Ennel a "jateknal" egy kicsit mindig feltorlodtak az emberek, de nem baj. Szoval az eletmento szemelyzet odasegit a csuszdahot, ami nem lehele visz, hanem felfele.



A koncentralt vizsugaraknak koszonhetoen a felcso alaku palyan mesz egy dagabig felfele, persze jobbnal jobb flikk-flakkokkal, majd lefele. Azonban nem egy ut van lefele, hanem 3-4. Az elso, mit kiprobaltunk a sotet alagut volt.
Felmentunk a legtetejere, majd egy nagy eloszto medencebol a sotetalagutba. Majd 1 percig nem latsz semmit, ellenben szaguldasz lefele mint allat... Hirtelen kanyarokkal, nagy lejtokkel a sotetben jol be lehet gyorsulni es ha elg gyors vagy, a vegen ugy felborulsz mint a fene. Persze nem utod meg magad, mert vizbe erkezel, de akkor is...

Ezutan egy kicsit ejtoztunk es atmentunk a hullam medencebe, ahol hiaba vartuk a hullamokat vagy 40 percen keresztul, basztak hullamot csinalni...Amikor mar majdnem feladtuk, elkezdtek adni... Abban a kis medenceben kb 1,5 meteres hullemokat gerjesztettek. Mindekni himballodzott es ejtozott a hatalmas hullamok kozott.

Mar majdnem a program veget jartuk, de ugy dontottunk, hogy megyunk meg egyet a csuszdaval, persze egy masik lejaraton. Sikerult a leggyorsabb palyat valasztani, es miutan rajottem hogy hogy lehet a sebessegemet maximalizalni, szerintem minden sebessegi rekordot megdontottem, amit valaha abban a csuszdaban felallitottak.

10ig van nyitva a park, nekunk meg fel 10kor jutott eszunkbe, hogy hoppa, van ott egy surf-palya (body boar) is. Uccu neki, sorba beall, es figyeli az elottelevot. Nekem sokkal jobban ment, mint ahogy arra szamitottam.



Gyors atoltozes utan a lanyokra kellett varni termeszetesen, majd elmentunk kajalni, onnan pedig a Madinat Jumeiraba. Setaltunk, es fenykepeztem. Hal' Istennek mostnem rohantunk, ugyhogy volt idom jo kepeket csinalni.







Amikor hazaertem nana hogy hulla faradt voltam es alig vartam, hogy agybakeruljek. Meg fetrengtem egy kicsit amikor eszembe jutott, hogy basszus, ma vagyok tavol epp 100 napja az otthontol...Jo kis unneples volt, megkell hagyni!

2 comments:

Anonymous said...

Thanκ yοu for thе κіnd feeԁbaсk, plеаsе dο гeturn аnd let us knoω hoω yоu aсcess it.
i love to notice feedback using their compаny еcіg customers, ωhether newcomers or outdated veterаns.
My personal aim right hеre was to help peoρle result in thе switch
tо e-cigarettеѕ аnd to cover the cost οf аn informed
choice. Еlеctronic сigarettes pοѕsess revolutionized my lіfе anԁ eѵery moment οne of my own геаders rеceives in cοntaсt to
tell me thеіr own storу іt warms mу heart to know think that I may poѕsess helpeԁ
someonе make the changeoѵеr frоm smoker
to vaper!.

Herе is my wеb-ѕitе green smoke

Anonymous said...

Ѕimply desire to say youг аrticle is аs surprіsing.
The claritу in your post is juѕt nice
and i cаn assumе you're an expert on this subject. Fine with your permission let me to grab your RSS feed to keep updated with forthcoming post. Thanks a million and please keep up the enjoyable work.

my page - http://talentuniverse.net