Friday, October 15, 2004

2004.10.14 Csutortok - Jebel Ali - Kamal szulinapi grill party

A mai program egyszeru es nagyszeru volt.
Jebel Ali, strand, grillezes, Kamal szulinap!

Delutan nalam kezdtunk, bepakoltuk ami kellet a furdeshez, majd elmentunk bevasarolni, majd Csongornal pakolas.
Megprobaltunk mindenre felkeszulni.
Mittunk zenet, gazfozot es pattogtatni valo kukoricat, egy kis ajandekot Kamalnak (hutoladat es egy kis Unicumot) es persze semmivelsem potolhato tarsasagunkat!

A kijutas elegge kalandosra sikerul, mert egyertelmuen nem tudta elmondani senki, hogy hova kell menni, csak ugy talalomra, raadasul mi meg tul is mentunk a jelzett kijaratom, ugyhogy mi visszafele probaltuk megfejteni a rejtveny. 90%-osan sikerult is, de valahogy nem talaltuk Kamalekat, de szerencsere epp jott Petra, aki emlekezetbol talalt oda a taborhelyre.

Mar sotet volt, amikor kiertunk, a satrak alltak, am a kaja es a tuz hianyzott! Grillezes tuz nelkul... ( meg jo, hogy erre is gondoltunk, es utkozben vettunk fat...)

Szoval megerkezdtunk, gyorsan bemutatkoztunk, felmertuk a terepet, ittunk, megkoszontottuk Kamalt, es nekilattunk sutogetni!



A kajacsinalasban nem vettunk reszt szervesen, mert azutan a felistenneknek kijaro ejjenzes utan, amit az elso chll out cd elinditasa utan kaptunk, ug gondoltuk, hogy ez mar nem a mi feledatunk!

Szoval kesz lett a kaja, eszegettunk, iszogattunk, Csongor elkeszitette az elso adag pattogatott kukoricat, ami mindenkinek nagyon tetszett, majd elokeszultunk a furdeshez, de mindenek elott megcsinalta a tuzet. A fiuk mind kanadaiak voltak, de abbol a tesze-tosza fajtabol, ugyhogy a tuzgyujtast nem nagyon biztuk rajuk.





Mindezek utan irany a viz. Persze ebben megint mi voltunk a legjobbak. A tobbiek egy kicsit huztak a szajukat, merthogy sotet van meg mifene, de amikor lattak hogy tuleltuk az ejszakai furdest egy kicsit batrabban jottek a vizbe.
De Kamal meg hianyzott.
Ekkor egy hirtelen otlettol vazerelve szepn kisetaltunk a partra jol korbevettuk, majd hirtelen megragadva viz fel kezduk cibalni. Vegulis szulinapja van..
A tobbiek ezen felbatorodva lassan kezdtek beszivarogni. Valaki az egyik faklyat behozta a vizbe, laszurta, hogy jobban lassunk. Nagyon kiraly volt, a lobogo faklya korul ucsorogni a finoman hullamzo, kellemesen huvos vizben ucsorogni es lubickolni.

Kimetunk, megtorolkoztuk, amikor is elerkezettnek lattuk az idot arra, hogy a jol behutott Unicumot korbeadjuk.
Egy kicsit csalodott voltam, mert nem nagyon izlett senkinek... Hiaba, Kanadaiak... No komment!





Ultuk a tuz korul, okorkodtuk, beastuk Kamalt a homokba es hasonlo jopofazagot muveltunk.





A problema csak annyi volt, hogy a hozott fa kezdett leegni, igy kenylenek voltunk utanpotlas utan nezni.
Es megint a magyarok....hiaba elelmas nep vagyunk... Mi ketten, Csongorral nyakunkba vettuk a kornyezo sivatagos, dimbe-dombos partszakaszt hogy valami eghatot talajunk. Az elso probalkozast kitoro ujjongas fogadta.
Valaki elengedett valami eroltetett poent arrol, hogy a kanadaiak inkabb nezik mint csainaljak, de kozoltem gyorsan, hogy ez kovetendo palda volt, itt a lampa, es induj el arra, es hozza fat bazze...

Termeszetesen meg sem mozdultak, es az elso adag tuzelo kezdett leegni, ugyhogy mentunk a kovetkezo korre.
Ekkor ma szerencsesebbek voltunk, mert egy 3 meter hosszu gerendat hoztunk, ami eleg lett volna egeszen reggelig. Persze ujdonsult kanadai barataink megint csak bamultak ki a fejukfol, hogy azok a hulye magyarok...
Ekkor jegyeztem meg a cseh-lany, Lucy, hogy megint mi europaiak oldottuk meg legjobban a feladatot.

Lassan indulnunk kellett volna, mert arra nem keszultunk fel, hogy kint is alszunk veluk, el is indultunk a kocsihoz, de egymasra neztunk Csongorral, es inkabb maradtunk, bar nagy buli nem volt es a hangulatot is mi csinaltuk.
3 fele a tobbiek elkevonultak aludni, mi meg egy kicsit okorkodtunk Csongorral, majd mi is nyugovora terunk.
Aludni mondjuk az elso fel oraban nem tudtunk, mert a tengeren meg ejjel is 1000rel dolgoztak az egyik PALM ISLANDON, ugyhogy kenytelenek voltunk egy kis altato muzsikaval alombaringatnunk magunkat...

5 comments:

Anonymous said...

Μy family mеmbeгs all the time say that I
am killing my time hеre at net, but ӏ know ӏ am
getting know-hoω ԁаily bу reading such pleasant articles or reѵiews.


Feel free to visit my ѕite; please click the up coming post

Anonymous said...

It's very trouble-free to find out any matter on web as compared to textbooks, as I found this paragraph at this website.

Look into my blog post :: http://www.1spanishcompany.co.uk/wiki/index.php?title=The_Most_Effective_Way_To_Remove_Shape_Hair

Anonymous said...

Hі thеre! I'm at work browsing your blog from my new iphone 3gs! Just wanted to say I love reading your blog and look forward to all your posts! Keep up the outstanding work!

Feel free to visit my weblog :: http://www.sfgate.com/business/prweb/article/V2-Cigs-Review-Authentic-Smoking-Experience-or-4075176.php

Anonymous said...

In actuality, you will not require to go to your
car or truck supplier to have an oil modify.
You can get your pertinent data suitable from the code scanner.


Visit my blog post: obdii scanner

Anonymous said...

If you want to acquire a very best electronic
cigarette then you can pay a visit to the retailer near at you
or you can order it on the internet or you can get the very best electronic cigarette review from internet.
The Official Presenter's Present Lounge created by On 3 Productions and held backstage at the 2013 Film Independent Spirit Awards beachside in Santa Monica. We are so busy these days, in a globe that much more time is a necessity, that focusing on just 1 issue is very difficult. This 22 acre, $230 million private beach club and residential community is a need to go location hot spot in Cabo San Lucas, Mexico. What you're going to locate is that e cigarettes
are an very well-liked replacement method for actual cigarettes and as
such there are a lot of diverse brands out on the marketplace.


My web site V2 Cigs coupons July 2013