Thursday, October 21, 2004

2004.10.21 Csutortok

Vegre ujre hetvege!
Alig vartam!

Munka utan talalkozunk Monival es a ferjevel a hotel elott. Meg szerencse, hogy kozel laknak.
Varosnezest terveztunk veluk, de mivel Ramadam van, es az a kurva nap meg nem ment le, kenylelenek voltunk elmenni egy olyan helyre, ahol lehet enni, inni, es legfokeppen dohanyozni. A legkozelebbi ilyen haly a Lime Juice, amit szeretunk, mert jo a kv, es kincsi a kaja. Beultunk, dumcsiztunk, meg minden. Rolandal hamar egymasra talaltunk, mert o is kutyubolond, mint en, plane azok utan, amikor megtudta, hogy veluk fogok hazakuldeni egy iPOD-ot a Jencinek.

Amikor mar jol elultuk a fenekunket, elindultunk a Medinat Jumeiraba, ahol lehet nezelodni, es vasarolgatni, de kozben meg osszfutottunk Petraval, mert ami kuldtek csomagot, abban neki is volt egy csomagocskaja.

Jaigen. Egy kis szervezest igenyelt ugyan a dolog, de amit anyu osszecsomagolt egy hatizsakban mindenfele finomsagot, es egyeb dolgokat kihoztak nekunk, amit kulon koszonunk nekik, plusz kaptunk toluk egy masik csomagot, amiben szinten haza fuszerek es egyeb dolgok voltak, noespersze 2 uveg finom hazai bor...

Szoval az est tovabbi reszeben magukrahagytuk a fiatalokat, hogy nezelodjenek es vasarolgassanak, mi meg elmentunk bevasarolni, mert utana mentunk fozni Petrahoz, hiszen holnap magyartalalkozo lesz, es mi, mivel kurvajofejek vagyunk azt talaltuk ki, hogy fozunk egy kis gulyaslevest.

Az alapanyagok beszerzese utan, atverettunk Petrahoz, aki meg vacsoravendegeket is hivott, 3 helyes singli csaj, ami meg nem is lett volna gond, de egyikuk sem eszik disznohust, ezet a fozest 2 reszre kellett bontanunk. 1 adag ma estere, 1 adag holnapra.
Neki is lattunk, de amikor mar a dolgok kozepenel tartottunk es mar csak az a bizonyos rottyantas hianyzott,csalodottan vettunk eszre, hogy a fazekak kicsik lesznek. Csongor nyakabavette a varos kozelebbi reszet egy megfelelo meretu labas beszerzese vegett, en meg addig tevekenykedtem a konyhaba, illetve beszelgettem a lanyokkal,es irtam Petranak egy par CD-t.

Csongor szerencsevel jart, rovid idon belul vissza is tert egy embertelen meretu labassal, ugyhogy mar csak percek lettek volna hatra a fozesbol, de sajnos a labas eleg lassan melegedett, igy elhuzodott a dolog, de a lanyok - nemtudni hogy az illet vagy az ehsegtol hajtva- szepen elkezdtek kiszivarogni a konyhaba.

Mostmar tenyleg keszen lett az egesz, szepen megteritettek, es leultunk enni. Mivel egesz nap nem ettunk, azt hittuk, hogy nyugiba leulunk, es jol megesszuk az aznapi adagot, de perszehogy nem igy lett. Annyira elteltunk a fozes kozben kostolgatott kolbasszal, es az illatokkal, hogy alig tudtunk legyurni 2 piszi tanyerral.

Meg hatra volt a becsomagolas, es a hazajutas. A labas meg meleg volt, ugyhogy azt Petrara biztuk, hogy majd reggel ertejovunk, es betesszuk a kocsiba.
A lanyok meg invitaltak valamilyen buliba, ahova ok is keszultek, de koszontuk szepen, majd maskor, nem vagyunk ugy oltozve...
Alig vartam, hogy egyba keruljek!

1 comment:

Anonymous said...

This article pгesents cleaг iԁea for the
nеw vіsitоrs of blogging, that actually hоw tο ԁo blogging.


Hеre is my web-sіte visit the next site