Tuesday, February 01, 2005

2005.01.29 Szombat

Ma egy kis beszelgetes volt tervben, Gyongyi meg mindig ott lakott Csongoreknal, ugyhogy odamentunk hozza, illetve mentem, Gurkan es Melindakesobb jott, Attila meg Krisztian megkesobb.

Ha azt mondom, hogy Gyongyi furcsa no, akkor meg kozel sem jarok az igazsaghoz. Nem nagyon sikerult rajta kiigazodni. Ultunk es gyozkodtuk, hogy jojjon vissza, ra is allt, hogy akkor csak vizumcserere megy valahova, aztan egyik pillanatrol a masikra meggondolta magat, hogy akkor O megis csak megy haza. Eleg nyitottak es segitokeszek voltunk, de valahogy nem hatott.
Amikor elkezdett csomagolni mi atmentunk a masik szobaba Csongorral, sakkoztunk egyet, kettut, de csak azt halljuk hogy ul es semmit nem csinal, csak bog!
Allitolag ez volt a 3 nap, amit vegigbogott tetlenul. Mivel nem tudott ertelmes valaszt adni a MI A BAJ kerdesre, en feladtam, bar tolerans es turelmes embernek ismernek ezt megsem birtam sokaig.

Este el kellett hagynia az orszagot! Csongor, Magdi es a fiuk voltak a szenvedo alanyai a dolognak. Osszecsomagoltak helyette, kivittek a repterre, aztan talaltak valami gepet amire feltettek. Nem tudom mi tortent, mert nem sokat meseltek, de az biztos hogy eleg le foltak faradva masnap!

3 comments:

Anonymous said...

Mos mér mondod eszt, te zsadányi, te...

lacruise said...

fonakkal, baszod, fonakkal!

Anonymous said...

Le vagy maradva egy kicsit, ma már 5.-e van baszod..
Mi lenne ha csipkednéd magad, és még a ma esti edzés elött bepótolnád az elmaradt napok leirását?
Ne felejtsd el Krisztián érdemeit kiemelni:)