Saturday, June 11, 2005

2005.06.11 Szombat

Ma akkor terjunk vissza egy kicsit az unalmas, am egyben izgalmas hetkoznapi beszamolokhoz!

A szombati munkabajarasrol azt hiszem tudjatok mia velemenyem, es hogy hogy viszonyulok hozza! Na most ez a szombat meg olyanabb volt, meginkabb a faszba kivantam mindent es mindenkit!

Mar a felkeles sem volt az igazi, de sebaj, meg kell oldani, nagy nehezen kitapaszkodok, kislattyogok a furdoszobaba, es a resnyire nyiltott szemebbel tukorbenezek...
Nabaszmeg, borotvalkozni kell!

Elo a szakallnyirot, szombat van, ma jo lesz igy is! Mire vegzek epp felebredte, ugyhogy irany a kad, de valami nem smakkol a vizzel!
Nincs nyomas!
Ok, irany a szivattyut ujrainditani!
Jatszok a 2 szivattyuval vagy 40 percig, amikor feladom! Izzadt vagyok, budos vagyok, lassan 9 ora!
Felhivom a kozmetikus csajokat, hogy ha lehetne atmennek hozzajuk zuhanyozni! Kocsiba be, irany hozzajuk! 10 percem van zuhanyozni, mert jon ertuk a fonokasszony, es eleg nehez lenne kimagyarazni, hogy mit is keresek en ott reggel...

Irany a munkahely! Mar utkozben hivnak, hogy valami nem popec, nincs rendszer! Gondoltam ez meg a csutortoki aramszunet folyomanya, mert penteken sem volt sem halozat, sem VPN kapcsolat!
Persze az IT gurukant nem lehet elerni!
Megyek egyenesem a main office-ba, hatha! Ott osszefutok az IT-al, igen tudja, dolgozik rajta!
Vegre nyugi, gondoltam iszom egy kv-t! Intettem a TBoynak, hogy egy olyan finomat, ha lehet!
1 cigi, mire visszaerek, kesz a lotty, csorog a telefonom!
Shams az, az egyik gore, hogy egy masik gore beszelni akar velem! (amiota a fonokseg kiszagolta, hogy milyen is a riportrendszer, amihez rajtam kivul kevesen ertenek, folyamatosan basztatnak), es ha lehet faradjak mar at a DAFZA officeba (es a regional iroda)
Gyorsan atgondoltam, mi miatt akarhat velem beszelni.
Riportok! Riportok! Riportok!

A tokom kezd veluk telelenni!

Vissza a masik irodaba, levelek le, majd telefon megint, hogy a csutortoki aramszunet ota nem megy az egyik nyomtato a Cargo Village-ben! ANYAD!
Atmnetem, de valami mas baja volt, mert nyomtat, csak faszsagokat!
17.00-ra minden megoldva!

Mennyunk mar haza, mert meg mindig nincs viz!

Csongorek viszonylag hamar hazaertek, ugyhogy nekialltunk, szetkaptuk, de az egyik rele beszult, ugyhogy nem tudtunk vele mit csinalni, kocsiba be, irany a dealer!

Na itt durrant el az agyam!
Megyunk kifele a varosbol, 4 savos autopalya, megengedett sebesseg 120, tele trafipaxal az egesz szar!

Megyek a belso savban olyan 130 korul es latom a tukorben, hogy mogottem a halal faszaban villog valaki! Szarok rad, messze vagy!
Beall mogem egy 500-as Merci, olyan 150-200 meterre! Nem villog, tok normalis, neki is elge a 130!
Erre megint villog valaki! Kihuzodok, mert lassan jon a kijarat!
Latom a tukorben, hogy kozem es a merci koze kijott meg valaki, hogy megelozzon egy lassabb 2-3 autobol allot konvolyt! A mercis nyugiban halad, am a merci mogott a mar az elobb is villogo helyi faszparaszt iszonyatosan siet, ugyhogy tolja a mercit, mint allat! A mercis nem tud gyorsabban menni, az elotte levo nem tud kimenni a konvoly miatt, a baromallat meg villog, rangatja az uj Patrol komanyat, nem nyugszik!
Aztan hirtelen otlettol vezerelve, balrol elkezdi elozni a mercit! A szalagkorlat es a patka kozott!
A merci elol eltunt a lassabb jargany ugyhogy beletaposott, cikk-cakkozott egy kicsit az autok kozott, de a Patrol utolerte! Amikor mellenk ertek a Patrol megint a patkan, elotte a belsoben a merci rangatja a kormany, majdnem ramhuzta, majd hitelen atvagott elottem, ki a legkulsobe, a Patrol satu, majd mogottem O is ki a kulsobe, de ugy, hogy a mercit majdnem kiszoritotta a kihajtosavba.
A mercis nem ma kezdte, ugyhogy gyorsan meglepett, pillanatok alatt a belsoben megint, a Partol utana!

Meg egy darabig lattuk a Patrolt, hogy villog lefele mindenkit, hogyutolerje a mercist!

A mercit egy 35 koruli feher faszi, a Patrol egy helyi cigany vezette!
Ultunk a Csongorral a kocsiban es nem hittuk el, hogy ilyen emberek vannak! Az hogy O hulye es meg akar halni az ok, de az, hogy veszelyeztet meg 20 masik autot, mert O helyi, es megteheti, hat anyat, mennyel vissza sivatagban tevetbaszni, kocsog!
Ezt a mentelitast utalom! Eddig is utaltam a helyi kocsogoket, akik azt hiszik magukrol, hogy janik, mert olyan autot vesznek amilytet akarnak, mert annyi penzuk van hogy nem tudjak hova tenni, de mostmar meginkabb a kurvaanyjat az ilyennek! 40 evvel ezelott a parasz meg a tevekkel nyomult a sivatagban, most meg a cigany picsja alatt ott van a 5 literes Patrol, vagy Landcruiser, csakeppen vezenti nem tud, es azt hiszi ove a vilag!

Az ilyeneket gondolkodas nelkul tarkonlonem, de ugy hogy fajjon!

Persza mire odaertunk a bolt zarva volt, ugyhogy mentunk a kovetkezobe, meg a hamadikba, ahol vegul is vettunk egy masik szivattyut, amit este 9ig basztattunk, hogy legyen viz!
Mostmar van, az also viztartalybol nyomja a felsobe! Reggelre talan mar le is hul, ugyhogy lesz langyos viz!

Bazze, holnap vasarnap...


No comments: