Saturday, June 25, 2005

2005.06.24 Dibba

Mivel allandoan be vagyok sozva, es valami miatt nem tudok otthon ulni, kapva kaptam az alkalmon, kb egy hete, hogy penteken menjunk le Dibbaba egy kicsit napozni, esetleg buvarkodni, stardolni, es nezzunk meg egy resort-ot, ahol esetleg ki tudnuk berelni egy hazat a kovetkezo nagy partihoz!

Orokmozgasommal, es az ilyen turak bevallalasaval egy aprocska problema van, koran kell kelni, igy nem nagyon tudom kipihenni magam, de estere mindig azt mondom, hogy megerte!

Most penteken 3 autoval, 12-en indultunk el a tetthelyre!

Hamar leertunk, nem kellett annyiszor megallni pisilni, mint multkor! (Ez kulonben az agyamra megy, 40-45 percenkent a lanyokra rajon a pisilhetnek, es akkor stop, de rogton)

A hely, amit csekkoltunk a Royal Beach Resort, egy uj hely, majdnem luxus, a nagy semmi es a tenger kozott!

Az egyetlen apro problema, hogyha csak ugy lemesz, es nincs szobad, akkor nem tudsz sehova elbujni a nap elol, nincsenek fak, nincs arnyek, nincs egy legkondis hely, hogy ne folj meg a napon!

A haz amit megneztunk eleg baratsagos, belso medenceves, jakuzzival, gozfurdovel, hatalmas nappalival! Idealis hely egy hatalmas partihoz! Majd valamikor augusztusban ki is vesszuk!
Jose-nak van valami ismeretsege itt, ugyhogy tud kedvezmenyt intezni, igy kibirhato a mutatvany!

Miutan szetizzadtuk es szetegettuk magunkat elindultunk Fujeirah-ba, hogy ott egy szinten Jose-ismeros kajaldajaban hozzajussunk a napi betevohoz!
Kozben utba esett egy regi mecset, meg meg egy csomo erdekes dolog, amit eddig meg nem is lattunk!

Este 10 utan ertunk haza, es tok ki voltunk keszulve, de egy tokeletesen szikerult nap allt mogottunk!

Kepek kesobb!

No comments: