Saturday, June 18, 2005

2005.06.17 Dave Seaman a Peppermintben

Hol is kezdjen...

Nagyon vartam mar ezt a ulit, mert mar reg voltunk ugy egy helyen, hogy kb tudtuk, milyen zenere szamithatunk! Itt egesz konkretan tudtuk, hogy ha nem viselkedunk jol Seaman megbunteti a kozonseget a legujabb lemeze zuzos anyagaval, legalabbis ezzel fenyegetozott a Gulf News-nak adott interjujaban!

Allitolag egesz jo helyek vannak Dubaiban, de valamilyen csoda folytan nekem eddig sikerult ezeket elkerulnom.
Lehet hogy nem vagyok eleg trendi es baszottunk nem azert megyek el valahova, hogy kioltozhessek szepruhaba, hogy lassak, hogy megengedhetem magamnak. Ezek a dolgok mindig hidegen hagytak, es ha nagy ritkan el is jutok 1-1 ilyen felkapott szarba, akkor is csak rohogok a sok juppikocsogon meg fenszikurvan akik minden 5 percben igazgatjak a frissen, epp delutan beszerzett divatrongyot magukon, es nem merik magukat elengedni, nem mernek szorakozni, mert vegul is nem azert jottek!

Na ez a Peppermint is pont ilyen volt!

Egy kicsit elobb erkeztunk, biztos ami tuti, ugyhogy kb az elsok voltunk. Viszont volt meg helyunk, a barpultnal csak minket szogaltak ki, es nem leptunk egymas labara.
A bemelegito dj nagyon kiraly rahangolo muzsikat tolt, ugyhogy a szallingozo emberek nagy tobbsege rogton fel is vette a ritmust es elkezdtek mozogni.

Egy ido utan viszont mar mozdulni sem lehetett megt megjott slepp, akik baromira nem vagtak hogy mi is van, vagy mi lesz. Jottek mert a haver szolt, hogy Peppermint, meg valami dj, meg vannak jo feher csajok, meg hangero!

Mire Seaman s lemezjatszok moge allt, a hely megtelt a hely ilyen szarokkal (tokre mint otthon), es elkezdodott az osztast! Az kellokeppen felspanolt kozonseg hozzaerto resze a tancteren nyomta, a divatmajmok meg jottek mentek, es felhaborodtak, hogy hogymerek szorakozohelyen tancolni, amikor o setal...

Azert volt egy-ket arc, aki a zene miatt jott!
A zene isten volt, az emberek 80%-a szar, ugyhogy a koncert vege elott fel oraval eljuttunk!



No comments: