Thursday, June 09, 2005

Aramszunet Dubaiban

Gyerekek, mekkora szopas volt ma...

10 ora elott valamivel elment az aram! Eloszor azt hittuk, hogy csak a Cargo Village-ben, mert szokott ilyen lenni az epitkezes miatt!
Ez most valami mas volt! Igaz, hogy egy kis ido elteltevel visszajott, ugyhogy a gepek ujraeledtek, de legkondi valahogy csak nem akart megjavulni, a halozati eszkozokon egyetlen led sem pislakolt, a telefonok suketek voltak!
Gondoltam felhivom a contactot, hogy nezzen utan, mi a fene van! Mobilon sem lehet telefonalni! Senkit sem lehetett elerni sehol, egyik irodaban sem, egyik fonok sem jelent meg parancsokat osztogatni! Fasza!

Gondoltam egy mereszet, hogy akkor jol hazajovok, es megcsinalok mindent itthonrol, merthogy van mindenem ahhoz, hogy itthonrol dolgozzak!

Epp csak kiertem a Cargo Village-bol baszott nagy dugo, a forgalmat rendorok iranyitjak!
A helyzet egyre melegebb!
Nagy nehezen utolert a Supportos kollega, az infoval, hogy ebben a varosreszben nincs aram, a Cargo Village is generatorrol megy, meg valosszinuleg a repter is!

Ok, veretek haza!
A lampak Jumeiraban sem mukodnek! Itt mar kezdett rossz erzesem lenni! Berontok a hazban, es igen! NINCS ARAM! A router halott, a modem halott, kurva meleg van a hazban, a huto olvad lefele!

EGESZ DUBAIBAN NEM VOLT ARAM egeszen 14.00ig!
Annyira mondjuk nem zavart a dolog, merthogy 13.00utan ugye hetvege, de akkor is... Ez ciki!

No comments: