Thursday, July 22, 2004

2004.07.20 Kedd

A nap legjobb hire, hogy talaltam vegre 1 elfogadhato szobat, elfogadhato arral es megfelelo kornyeken.

Jumeira, egy megosztott villa egyik szobajat vettem ki.
Kb 20 negyzetmeteres, 2 ablakkal, padlolapazva, uj legkondival. 1700 AED havonta cakk-pakk mindennel egyutt.

Nagyon orulok, mert vegre koltozhetek, elkezdhetek egyedul elni es gondolkozni, osztani szorozni, az idommel es a penzemmel.
Csongorral nem volt semmi baj, csak annyi, hogy nem vagyunk egy kategoria. Jol megertjuk egymast, jol elvagyunk, jokat rohogunk es dumalunk, azonos zenet hallgatunk, de amit O megengedhet maganak en nem mindig.

A kovetkezo nagy feladat elfogadhato modon berendezni, bar ez sem fog egyik percrol a masikra menni. Elso korben valami agyat, egy szeket, es egy asztalt kell vennem.
Szerkenyt megoldom, a tobbi meg annyira nem szamit.
Elmegyunk az IKEAban ilyen aprobb szarokert, mint szennyestarto, hogy ne kelljen a kozos helysegben tartanom a cuccaimat, gondolom veszek egy dohanyzoasztalt, mert Naim igert egy kanapet, meg 2 fotelt.
TV allvany nem kell, mert elso korben ugyse lesz TVm, meg DVD lejatszom se, annak ellenere, hogy nevetsegesen olcso.
Haztartasi eszkzoket kell vennem, meg konyhafelszerelest, mert azokon sem szeretnek osztozni. Haszanlom, elmosom, de mas utan nem szeretnek mosogatni, mert alapban utalok.
Tanyert, labasokat, meg ilyen hanyagolhatu osszegbe kerulo dolgokat, meg egy vizforralot szerzek be eloszor azt hiszem, ja meg vagodeszkat, hutobe-mokroba valo dobozokat, ki tudja hogy tartjak a kajajukat, nem kell hogy budos legyen mindenem a szarjaiktol, vagy forditva!

Ugyhogy skacok, lehet jonni csovezni Dubaiba...sort es Unicumot hozzon mindenki :D

No comments: