Sunday, July 25, 2004

2004.07.22 Csutortok

Mara volt meghirdetve a Dubai Gulyas Project, ugyhogy munka utan irany haza, majd bevesarolni.
csongi delelott intezte amit kellett, kes, meg ilyesmi, az aprosagokat, delutanra maradt az alapanyagok es a megfelelo mertu labas beszerzese.
Megint osszejartunk egy csomo boltot, ez egy csomo infot kaptam a nyakamba, ide azert mert....oda meg akkor ha....
Sokat koltottunk, de nem sajnaltam, sajnaltuk a penzt, ennek ellenere takarekosan es eszszeruen vasaroltunk. Az igazi ervagas a taxizas volt. Na ott szuvtuk a fogunkat. Az egeszbol az kerult a legtubbe. Majdnem a felebe, mint amit ester vettunk.
Ez megis csak piszoksag egy olyan orszagban, ahol van, volt, olaj boven.

Otthon nekialtunk elokesziteni a gulyast. Csongi persze rogton elvagta a kezet az uj kesevel, de hosiesen bekototte, majd vagta tovabb a hust.
Alapanyagok az uj labasba, alagyujtas, es kezdodik... Pillanatok alatt olyan fimon, otthoni konyhaszag lett az egesz lakasba, hogy nem gyoztunk amuldozni es egymast dicsergetni, hogy mennyire tudsz oregem...

Mire a vendegek megjottek, mar reg kesz volt a kaja, meg volt teritve, persze a lehetosegekhez merten, gyertyafeny, jo zene miegymas.
ZSUZSA, LUKE es PETRA kepeztek a nepes vendegsereget.
PETRA, nobol leven termeszetesen keset, de inkabb mondjuk azt, hogy messz lakik. Mire megjott, a bort amit LUKEek hoztak megittuk, ugyhogy a sracok fordultak egyet, en maradtam ZSUZSAval, es dumaltunk.
Befutott PETRA, majd a sracok (kannasbor meg egy uveg viszki).
Hogy miert erdekes ez....Az orszagban csak a barokban, a DUTY FREEben, es egy ket helyen lehet alkoholt kapni, persze kulon engedellyel. Namost a fiuk szereztek, de nem az elobb felsorolt muintezmenyek egyikebol, hanem mashonnan. Egy olyan helyrol, ami itt van nem is messze tolunk.amirol mi eddig nem is tudtunk.
EDDIG!
Megmelegitettuk a gulyas, majd zaba...

Minden nagykepeuseg nelkul allithatom, hogy izlett amindenkinek. LUKE 3szor is szedett. Nem gyuzte dicserni. A lanyok elismeroen bologattak.

A vacsi utan desszert, cigi, majd ruhacsere. Mindenki furdoruhaba, irany a tenger. Beultunk mind az 5en LUKE Pajerojaba, es indulas.

A jol megerdemelt vacsi utan egy kis mozgas nem artott senkinek. A tenger jo volt, apro hullamok mostak a partot. Meg tegnap szereztunk egy lasztit, azzal probaltuk a bevitt kaloriat mielobb lebogozni.
Egy ora mulva mindanyian elegge elfaradtunk ugyhogy visszavanszorogtunk a kocsihoz, majd visszagurultunk a hazhoz.

Mire visszaertunk a viszki lehult a kello hofokra, ugyhogy itt volt az ideje, hogy elkezdjuk kostolgatni.

En fel 3ig birtam a kostolgatast, utana atmentem a szobaba, eldoltem Csongor agyan keresztbe, es elaludtam.

No comments: