Saturday, July 31, 2004

2004.07.29 Csutortok

Ma koltozom!!!!!!!!!!!!!!

Gyorsan megcsinaltam mindent odabent, ugyhogy le tudtam lepni 1300kor.
Az egyik kollegam segitett atkoltozni. Ket forduloval megvoltunk. Csongor atjott velunk az elsovel, es vigyazott a cuccaimra, amig mi megcsinaltuk a masodik fordulot. Mire visszaertunk, a foberlovel mar osszespanoltak, ugyhogy jo volt a hangulat.

A szobam sajnos meg nem volt ures, mert az elozo berlo meg nem ert haza. Ultunk, beszelgettunk, lassan megerkezett a srac es nekiallt kicuccolni. Hat volt egy szag, az biztos, na es az a szemet...Na mindegy...Felsoportem, majd felmostam. 2szer. Eloszor vizes fertotlenitovel, majd sinam, tomeny fertotlenitovel.
Uj legkondim van, ugyhogy hideg volt mint allat, am megsem eleg hideg, ugyhogy nagyon gyorsan megszaradt minden, es persze az illat...Osszehasonlithatatlan. A szobavalasztasnal nem voltunk eleg korultekintoek, mert az egyik ablakomat folyamatosan suti a nap, ugyhogy buktam a szitut, de semmi baj, mondta Csongor, megoldjuk. Elkeztunk bepakolni, osszerakni a szekrenyeket, bepakoltuk a ruhakat. Epphogy 1et szusszantunk, csorgott a telefonom..a kapu elott alltak a butorosok...Megjott minden, ugyhogy lehet legozni megint...A munkasok bepakoltak, gyorsan kicsomagoltak mindent, 20 perc alatt osszeszereltek mindent majd az osszeg hianyzo reszevel tavoztak. Felszereltuk az uj lampamat, mecsest gyujtottunk, ugyhogy hangulatos lett.

Meg hianyik nehany alapfelszereles, ugyhogy irany a kozeli bevasarlokozpont, onnan a MERKATO (10 perc seta). Megvettunk mindent, kajaltunk, majd vissza hozzam.
Vettunk alu ragasztoszalagot, nem nagyon ertettem, hogy minek, de majd meglatom.

Csongor egesz uton meselt. Milyen volt amikor Al Ainba dolgozott a pakisztaniakkal, milyen volt Abu Dhabi...Sok erdekes dolgot hallottam, es nem kevesebb megdobbentot!Nalam meg egy cigi, majd leokerult az alu ragasztoszalag.
Csongor nekiallt es teljesen beragasztotta vele azt az ablakot, amelyiket suti a nap folyamatosan. Igy nem melegszik, mert a fenyes szar visszaveri a napsugarakat. Mit meg nem tud az ember!
Ejfel korul elpilledtunk, ugyhogy irany az agy, mert reggel megyunk uszni! Csongor hivott egy taxit, es azzal fenyegetozutt, hogy reggel 7kor ebreszt!!
Biztos hogy nem utotted meg a fejedet, ember?? Honlap Pentek-Vasarnap!
Vigyorgott, majd kisonfordalt az ajton!!


No comments: