Saturday, August 21, 2004

2004.08.20 Pentek - Unnep

Ma egy kicsit morcos lettem Csongorra.
Elmentunk ugyanis vasarolni, ami tok jo volt, mert takarekosan es elorelatoan csak a minimalisra szoritkoztuk, am nem oda, ahova en gondoltam, hanem a Bur Dubai Carrefour-ba. Ez pedig egy kopesre van az Old Suq-tol, a Basta Kiya-tl, az Oboltol es a Abra kikototol. Termeszetesen vegigjartuk mindet, ES NEM VOLT NALAM FENYKEPEZOGEP...pedig ha elore szol...
Basztattam is ezert egy darabig, de vegul elutottuk viccel az egeszet. Majd legkozelebb lesz nalam, es akkor csinalok kepeket. Tok jo helyek vannak itt.

Delutan, hogy ne legyen hasztalan a napunk, es legyen mit fenykepezni elmentunk a Madinat Jumeira-ba, a Burj Al Arab kozelebe epitett regi-uj bevesarlokozpontba.
Minden ugyan ugy nez ki, mint a regi Basta Kiya-ban, annyi kulonbseggel, hogy legkondicionalt az egesz.
Az ott keszult kepek itt lathatok!

Miutan vegeztunk az alapos bameszkodassal, lementunk uszni egyet. Meg fent volt a nap, remeltuk, hogy azert barnulunk valmicsket. Jo hullamot, a tavolban jetski-sek, gyenge napsutes, gyunyoru nok korulottunk...Mi kell meg egy tokeletes Pnetek delutanhoz??
Nana, hogy egy sor!

Tegnap erkezett 2 magyar srac, akik mar az interneten bejelentkeztek, hogy talizzunk. Este fel 8ra beszeltuk meg a randit a Jumeira Rotana Hotel aulajaba. Ez az a hotel, ahol az Emirates Legitarsasag elszallasol, ha veluk jossz Becsbol kozvetlen jarattal. Ezen felul meg a vizumot is elintezik, es nem szamottevoen dragabb, mit a tobbi legitarsasag, ugyhogy siman megeri!!

Mindket srac egy kicsit idosebb nalam, am kellokepp jofej es laza arc. Ucsorogtunk egy darabig a hotel Boston nevo barjaban es jokat rohogtunk, majd atmentunk a Hard Rock Cafe-ba. Mar megint kiraly volt a hely. Jo zene, jo arcok, jo csajok... Koccintottunk itt is egy parszor arra amire kellett, majd a munkahelyunkre valo takintettel elindultunk haza!

Ilyen egy tokeletes nap!

No comments: