Monday, August 30, 2004

2004.08.28-29 Szombat-Vasarnap

A szombati semmitteves utan azt hittem, hogy a vasarnap is semmitmondo lesz. Forma1, egy sor, egy kis duma, majd irany az agy.

Szerencsere tevedtem.

Csongor felhivott, hogy nagyon gyorsan huzzak haza, mert Luke jon ertunk es megynk a SIVATAGBA!! Bazze...kiraly! Sipirc haza, atoltozes es varas.
Atmentunk a Park `n Shophoz, ahol a talalkozo volt, bevasaroltunk husibol, a sorocske mar ott figyelt hatul (meg jo, hogy voltunk Ajmanba) es vartunk Lukera. Valami olaszt csajt hozott magaval, az apja kollegajanak a lanyat.



Szemrevalo kis teremtes, meg kell hagyni, de csak 20 eves, es egy kicsit el van kenyeztetve!
Megjottek, elindultunk.

Vagy egy 40 percet verettunk a palyan, amikor lekanyarodtunk es megalltunk. 5 autoval voltunk 11en osszesen. A kerekekbol leengedtuk a levegot, majd irany a sivatag.

Kurva jo feeling. 40-50 kozott nyomod a homokbuckak kozott, le-fel a dombokon. Van kitaposott nyomvonal, de azt csak tajekozodasnak hasznaltuk. 60-65 fokos lejtokon fel, majd hirtelen, mintha zuhannal le a domb masik oldalan, es a kocsik birjak. Azt hitten a hozza nem erto, hogy a motor bog, mint allat a fordulatszam-mutato a pirosban, de semmi ilyesni. 2-3000 kozotti fordulatszammal, 2-3as fokozatban 40-50 kozott siman vegigmesz ezen a helyen. A feket nem hasznalod, mert akkor tuti, hogy elakadsz.
A legnagyobb flash, amikor egy 65 fokos lejton keresztbe mesz az autoval. Neha ugy erzed, hogy felborulsz, de kozel sem vagy hozza!
Iszonyatosannagyonkiraly! Egyszer ki kell probalni.

Es akkor a kepek, izelitoul:

1 Wrangler


A homok


Luke, Nima es Pete


es vegul, mire jo a Patrol motorhazteteje, .... azon kivul


A teljes kepsorozat ITT tekintheto meg!!!

No comments: