Thursday, August 26, 2004

2004.08.25 Szerda

Reggel Csongor elaludt, ugyhogy varnom kellett ra egy keveset, de meg igy is beertem a gyarba!
Kezd beindulni a melo! Eddig azt ereztem, hogy OK, hogy itt vagyok, de minden megy a magairanyithatatlan utjan, a rosszul beidegzodott modon, es nem tudom kontrollalni! Mostmar lassan tudom, hogy ki kivel van, es hogy hogy mukodnek a dolgok, ugyhogy kezdek belepofazni
a dolgokba. Ez egesz jo, es ami a legjobb, hogy a fonoktol mindig kapok valami pozitiv visszajelzest! Ha felmerul egy problema, mindenki ugy nez ram, hogy vajon a nagy feher ember mit mond, mit
javasol, hogy oldja meg. Kezd respektem lenni!

Mindezek ellenere, nekem is valtoztatnom kell egy par, otthon bevalt dolgon. Legfokeppen a kommunikacion. Ha kapok egy emailt, amire valaszolok szoban, vagy egyszeruen megoldom szoban, ez nem eleg. Vannak emberek, akik 2-3 napos lemaradasban vannak email-ugyileg,
ugyhogy hetfon elkuldi az emailt nekem, amit aznap megoldok neki szoban, megcsinalja,kijavitja, majd szerdan kuld 1 masik emailt, hogy mi van ezzel az uggyel, nem kapott valaszt! Meg anyad, nem??
Jo, hogy mindenkinek naprakesznek kell lennie, de ez ugy nez ki, hogy csak ram vonatkozik! Matol az atyauristent is bekopizom abba a kurva emailbe, hogy mindenki lassa, mi mikor van kesz, mi a valasz, mi a megoldas stb, stb. Hiaba na, ez van, ha agyatlan indiai-pakisztani-arabokkal dolgozol! De ha az agyok tenyleg csak ekkora, hogy talalnak haza??

Vegre vege a napnak!!

Este Ben-nel es Tibivel talakozunk! A terv az, hogy elmegyunk egy kiraly KV-zoba, Deira-ba,utana meg kiderul.
Csavarogtunk, es ezt talaltuk...



A KV-zo, persze zarva, ugyhogy modosult a terv. Irany az Irish Village, mert oda jarnak a Emirates-es legiutaskiserok, es a tobbi szingli feher csaj. Ez sem jott be, mert alig voltak. Ittunk egy sort,


Ben es Csongor


Tibi es En

majd tovabb alltunk!

Az uj cel az Astoria Hotel, azonbeluli is az emeleti bar! A foldszinti is jo, de az a HUSPIAC! Szo szerint! Itt minden fele-fajta kurvat tala az ember, persze az olcsobb kategoriabol.
Tettunk egy kort mi is kozottuk, csak az elmeny kedveert! Bementunk, jol szetneztunk,rohogtunk, rohogtunk, majd felmentunk az emeletre.
Itt is vannak kurvak, de itt mar valogatjak oket. A szelekcios modszer annyi, hogy nem engednek be mindenkit. A paletta itt is igen szines volt, olcsobb-dragabb arakkal. Sok lany volt, de a menniseg itt is a minoseg rovasara ment. Volt egy par helyes orosz-ukran-kazah, a fene tudja milyen lany, egy par filippin, de ennyi.
A legszebb csaj az egesz helyen az egyik pinverno volt. 180 cm magas, gyonyoru etipo csaj. Amilyen szerencsenk volt O szolgalt ki minket. A tobbiek emlitesre sem meltoak.
Ittunk itt is egy sort, rohogtunk a szinpadon zajt csapo orosz diszkobandan es a tancteren tancot imitalo indiain.
Tibi felallt, es eltunt. Imre azt mondta, hogy mindig ezt csinalja, nyugi. Par pec mulva visszatert, oldalan egy helyes, kicsit megszeppent filippin csajjal.
- Ot neked hoztam! - mondta.
Leult velunk szembe, es probalta ramtukmalni a csajt...
- Nem gond meghivunk..-mondogatta!
Thx inkabb nem. Nem volt semmi gond a csajjal, azt leszamitvan, hogy meg volt szeppenve, egy 1 kukkot sem beszelt angolul.
Megprobaltunk vele kommunikalni, de semmi. Miutan meguntuk, elhajtottuk.

A kovetkezo allomas a WAFI CITY, az egyiptomi stulusu bevasarlokozpont.







Mire odaertunk a boltok mar be voltak zarva, de a szorakoztato reszleg es a arok meg nyitva voltak. Szetneztunk, csinaltunk egy par fenykepet, majd majd mentunk tovabb!

Zink. Egy eleg felkepott szorakozohely, persze szingli nokkel es igenyesebb kurvakkal. A vendegek letszama limitalt, ugyhogy mi nem jutottunk be. Eleg keson vegeztunk, mindenki punnyadt volt, mentunk haza. Tibi reggel megy haza, mi merg munkat imitalni megyunk a gyarba.

Mindent egybeveve jo nap volt. Este egy csomot rohogtunk. Tok lokott Ben is meg Tibi is. Elmegy veluk akarhova is elmenni, mert biztos, hogy jol fogod erezni magad veluk.

No comments: